Şimdilik benim çıkmam lazım.
Artık yatmalıyım.
Sabah erken kalkıcam.
Öpüldünüz canlar!
Duygularımı ifade etmeden gitmiyim !
iyi uykular şekercim
Amin inş.Anladım cnm . Evet mektuplaştım 3 kez falan . Ah ahhhhhhhhh yıl başında kutular hazırlatdım hediyeler gönderdim kazaklar alıp gönderdim ilk zamanlardada o şekilde geçiriyodum zamanı. Ama ilk zamanlar alışmakta çok çok güçlükler çektim düşün işte 18 saatlık yolu sırf çarşı ıznınde görmek için gitdim
bENDE KARDEŞİME DOGUM GÜNÜNDE HEDİYE YOLLADIM BİRDE BİŞELER KARALIYIM BARİ DEDİM BOŞ GİTMESİNN
aldıgım hediyeden çok mektubu beğenmiş amcaoğluna yollardık ozaman cep teli yoktu en az her bir mektubu 100 kez okumuş orda şırnaktaydı..
Ben çok eksiklik çektim hevukcum. Doğum günüm,doğum günü,sevgililer günü,yılbaşı,mezunıyet balom,kep atma törenim ohhoooooooooooooooo.hepsindede yoktu çok acıydı. Ama olsun sesi bile yetdi cnm.Mektubunda yeri ap ayrı. İyi etmişin vala.
Ben çok eksiklik çektim hevukcum. Doğum günüm,doğum günü,sevgililer günü,yılbaşı,mezunıyet balom,kep atma törenim ohhoooooooooooooooo.hepsindede yoktu çok acıydı. Ama olsun sesi bile yetdi cnm.Mektubunda yeri ap ayrı. İyi etmişin vala.
Biz sevgiliyken eşim nede romantikti şimdi bildiğin öküz
Evlilik yıldönümünde süslendim püslendim banyoyu hazırladım mumlar yaktım güllerle kalp yaptım yer
Eve geldi ne güzel olmuşsun dedi sonra lavoboya gitcekti gördü aaa ne güzel olmuş ama ben banyo yapcaktım dedi yap ozaman dedim evlilik yıldönümü oldugunu hatırlamadı bile uyuz hediyemi verdim sonra odaya kitledim kendimi tahmin etmiştim
hEDİYEMDE ÜSTÜNDE ADI YAZILI ODUN KÜLTABAGI
ben yazıyla kendimi çok daha iyi ifade ediyorum sanırım mesleğim gereği bu böyle.yüzüne söyleyemediğim her şeyi yazıyorum. ufak ufak notlar yazıp eşyalarının arasına koyarım sürekli çok da hoşuna gider .arkadaşlarım da dalga geçiyo benle gece kuşunun yanında bir de romantik gergedan diye lakabım var
yok cnmTanıyormusun deli kızı sende?
süper fikir cnm valla . Fakat şuan gönderirsem komutanların öncelikle elıne gecer şuan merkezde değil askerim.merkezde oldgunda çarşya cıktnda merkes ptt ye gönderyordum ordan alıyordu.asker yolu beklemek çok zor canımm tez zamanda gelir inş askerinn.... o mektuplar var yaa bir asker için değeri paha biçilemez öyle mutlu oluyorlar ki....ben nişanlımın doğum günnde ona bir sürpriz hazırlamıştım bak sana anlatıyım belki fikir olur beğenir de yaparsın da askerin mutlu olur...
kırtasiyeden kırmızı fon kartonları aldım,çeyizcilerden de beyaz tül,beyaz kurdeleler 4 metre falan... her fon kartonunu ö lçüp biçip hepsi aynı büyüklükte olacak şekilde karelere böldüm,not kağıtarı gibi. sonra her birinin üzerine güzel sözler yazdım ,kimilerini içimden geldiği gibi yazdım,kimilerini de netten çaldımsonra aynı şekilde tülleri de kağıtlardan büyük olacak şekilde kestim.kare kağıtları 4e katlayıp aynı nikah şekeri gibi tüle sardım ve uçlarını kurdeleyle bağladım.kalp şekliden kırmızı bir kutu aldım hepsini içine doldurdum...her gün bir tane açıcaktı o yüzden kargonun gideceği günü ona göre hesapladım. şafak bitene kadar her sabah bir tane okudu ve de inanılmaz mutlu olmuştu hala da saklar her parçasını... ayrıca hediyemin yapılış aşamalarını da fotolayıp slayt yapıp cd ye attım.çok hoş olmuştu valla. dilersen fotosunu gösteririm sonra sana...
hevuk valla gülmekten bi hoş oldummm anlatış tarzını çok seviyorum zaten eşimize rezil olduğumuz anılar topiğinden
Mektupta okadar saçma şeyler yazdımkii
Akıllı ol oglum bak gelir çekerim kulagını kızlarla bakışıyomuşsun yakarım canını filan
Yiğenler seni çok özledi Emre amcam gelsede kızsa diye yolunu gözlüyolar okadar kızmana ragmen Emre diyince ağlıyolar özlemişler senii yada korkun düşüyo içlerrine heralde anlayamadım
Aldıgım hediyelere gözün gibi bak eger çaldırırsan fena olur bir tumar para saydım falan fıstık
Aklıma bişey gelmedi postanedeydim hızlı hızlı ancak bunları yazdım
Sizinkiler baya romantiktir tabii ben hayatımda 1 kez eşime yazdım romantik bir mektup bizim evlilik yıldönümünde arkadaşım dogum yaptı bende o dogururken dışarda eşime evlilik yıldönümü için mektup yazdım çok begenmişti sonra kızdım gemilerini mektubu sözleri çiçekleri yaktımgitti Pardon dogum günüdü 16 mart..
oduna oduna haaaay ne çok güdldüm vala hediyen süpermiş akşamdan beri çok moralim bozuktu iyiki girmişim buraya hevuk çok yaşa sen kuzucum
bende yazıyorum ama söz bulamıyorum pek seviyorum falan filan klişe laflar ögretsene banada biraz romantik olmayı
Hiç yazamam ben şiir filan yazanlara hayranım
Deniyorum ama okuyunca saçma şeyler yazdıgımı farkediyorum yırtıyorum...
yok cnm
süper fikir cnm valla . Fakat şuan gönderirsem komutanların öncelikle elıne gecer şuan merkezde değil askerim.merkezde oldgunda çarşya cıktnda merkes ptt ye gönderyordum ordan alıyordu.
Nasılda hoşuna gitmiştir ama askerinoooo eşine neler döktürmüştürsün sen
Resmini koyarım burya odun kocaları olanlar yaptırabilsin diye
Çok yakışan bir hediye oldu yannız çok beğendiğini umuyorum
Yüzünü göremedim paketi açtıgında mutluluktan havalara uçmuştur...
koptummmmmmmmmmmmmmmmmBiz sevgiliyken eşim nede romantikti şimdi bildiğin öküz
Evlilik yıldönümünde süslendim püslendim banyoyu hazırladım mumlar yaktım güllerle kalp yaptım yer
Eve geldi ne güzel olmuşsun dedi sonra lavoboya gitcekti gördü aaa ne güzel olmuş ama ben banyo yapcaktım dedi yap ozaman dedim evlilik yıldönümü oldugunu hatırlamadı bile uyuz hediyemi verdim sonra odaya kitledim kendimi tahmin etmiştim
hEDİYEMDE ÜSTÜNDE ADI YAZILI ODUN KÜLTABAGI
ben yazıyla kendimi çok daha iyi ifade ediyorum sanırım mesleğim gereği bu böyle.yüzüne söyleyemediğim her şeyi yazıyorum. ufak ufak notlar yazıp eşyalarının arasına koyarım sürekli çok da hoşuna gider .arkadaşlarım da dalga geçiyo benle gece kuşunun yanında bir de romantik gergedan diye lakabım var
Mütevazı olamıycam o an bi esti çok güzel bir mektuptu kadınların çıklıkları arasında ilham geldi
Bide minik bebişler çıktıkça yanımdan geçiyordu ağlayarak hemşireler götürüyordu çok güzzel ya
Bazen hastaneye gittimmi bekliyceksem dogumhanenin kapısında bekliyorum bebiş görmek için
Türkçe öğretmeniyim canımmkoptummmmmmmmmmmmmmmmm
aaa mesleğin ne cnm?
Ben herüfü uyandırıyım bugün 4 te yeni işine başlıcakmış ek işine ..gelincede kahvaltı edr gideriz hastaneye uyumıycam hiç yani bugün..
Ben herüfü uyandırıyım bugün 4 te yeni işine başlıcakmış ek işine ..gelincede kahvaltı edr gideriz hastaneye uyumıycam hiç yani bugün..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?