görmediğin iyi olmuş yanında olsan belki mutluluktan uçarken arada bi depük yiyebilirdin
çağlacım bizim de sorun olacaktı,ama bi komutanla arası çok iyiydi o da ses etmedi saolsun. zaten cd leri almıyorlar içeri. o da bi kafe bulup orda izleyip kırmış mecburen.ama ben hatıra olsun diye yedeklemiştimkargolarımı hep şube teslim olarak gönderdim ben,kurabiyler kekler börekler yaptım yaptım gönderdim valla çarşı iznine çıkınca kendi teslim alıyordu
selam kızlarmisafir geldim size napıyorsunuz bi çay ikram eden yok mu diecm ama çayı da hiç sevmem ya
selam kızlarmisafir geldim size napıyorsunuz bi çay ikram eden yok mu diecm ama çayı da hiç sevmem ya
Türkçe öğretmeniyim canımm
hadi sen kaldır eşini canım geç kalmasın bizim yüzümüzdenaz bi vücudunu dinlendir yat bence kötü olursun yarın
hoşgeldin canım halimizden anlaşılmıyo mu biz enercciii içeceeee içiosseversen al buyur bi pipetle benimkine ortak olabülürsün
Sana pasta ikram ediyim açılıştan kalma
Hoşgeldin
hoşgeldinnnnnnn çay sevilmez mibaşka birşey ikram edelim ozaman.
valla hevukcum evlenince romantizm mi bitiyo ne hiç eşim çok romantik şunu şunu yapar diyeni duymadım herkes evlenince odun oluyo dioben de korkuyorum valla nişanlım sever beni saolsun,9 senedir beraberiz sevsin tabi
mirsii şekerim
ya bi kişide bunu dediğimde bu tepkiyi vermeyeydi iyi olucaktı canım ben sevmiyorum çay hiç sevmem kahve desen nefret ederim yani sıcaklarla aram yok
ama buz gibi bir vişne suyu ve limonataya bayılırım mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?