Ölümüne Geyik Topiği :-))

selam kızlar misafir geldim size napıyorsunuz bi çay ikram eden yok mu diecm ama çayı da hiç sevmem ya

Vayyy bee aşka bak nişanlın çok şanslı bence kıymetini bilsin seviyodur ama daha çok sevsin seni...
Benim eşimde Kartaldan ümraniyeye beni görmek için bisikletle gelmişti yaptıgı en iyi jest
Bide nişanlıyken sahile gittik yagmur başladı herkes kaçıştı kimse kalmadı biz o yagmurun altında dans etmiştik eşim telden müzük açmıştı çok romantikti ama evlenince olmadı hiç öle şeyleri pislik

hoşgeldin canım halimizden anlaşılmıyo mu biz enercciii içeceeee içios seversen al buyur bi pipetle benimkine ortak olabülürsün

valla hevukcum evlenince romantizm mi bitiyo ne hiç eşim çok romantik şunu şunu yapar diyeni duymadım herkes evlenince odun oluyo dio ben de korkuyorum valla nişanlım sever beni saolsun,9 senedir beraberiz sevsin tabi

Flocke kızıyo bütçe bunlarla sınırlı açılıştan bunnar kaldı
Bi ara baya makarası olmuştu yannış anlama sakın lütfen..

Türkçe öğretmeniyim canımm

hadi sen kaldır eşini canım geç kalmasın bizim yüzümüzden az bi vücudunu dinlendir yat bence kötü olursun yarın

Yok kızlar uykum gelmiyokii yine aynıyım anca 3 gün uyumazsam etkiliyo sarhoş oluyorum...
Kaldırcam şimdi 0 4 dediyse mutlaka 5 te kalkması gerekiyodur..

hoşgeldinnnnnnn çay sevilmez mi başka birşey ikram edelim ozaman.

ya bi kişide bunu dediğimde bu tepkiyi vermeyeydi iyi olucaktı canım ben sevmiyorum çay hiç sevmem kahve desen nefret ederim yani sıcaklarla aram yok
ama buz gibi bir vişne suyu ve limonataya bayılırım mesela

valla hevukcum evlenince romantizm mi bitiyo ne hiç eşim çok romantik şunu şunu yapar diyeni duymadım herkes evlenince odun oluyo dio ben de korkuyorum valla nişanlım sever beni saolsun,9 senedir beraberiz sevsin tabi

Eşimde almak için deli divane oldu benii az ağlamadı
Ağlıyo diye uyuz oluyodum lan git sümük gibi yapıştın istemiyorum diyodum ama allem etti kallem etti romantikti çok aldı şimdide
şunu yapcaktım ama gelmezsin diye düşündüm aslında şunu yapcaktım amaa bakmazsın gibi bahaneler niye gelmiyim delüü yaa
Balon alıp kalpli arasına seni seviyorum yazdırıp uçurcakmış ama bana cama çık dese çıkmazmışım yaptırmamış
Benimkide düşünüyo yaptıgını sanıyo heral

ya bi kişide bunu dediğimde bu tepkiyi vermeyeydi iyi olucaktı canım ben sevmiyorum çay hiç sevmem kahve desen nefret ederim yani sıcaklarla aram yok
ama buz gibi bir vişne suyu ve limonataya bayılırım mesela

Ben de aşırı tiryakisi değildirim cnm ama severim yani. Çaya kayınvalidem alıştırdı tiryakisi.

anamm çaya bayılırım vallaaa ben i çay koyam gelem ari hep beraber içerik ,sana da bi vişne suyu kapar gelirim atractive hevukcum valla düşünmesi bile güzel,hadi tam odun olaydı hiç düşünmeyeydi.. sen de az değilmişssin valla hee ne ağlatıyon yazık bee ama kıymete de biner böle dimi

Canım şu nişanlılık evresi çok güzel ya evlilikte güzel ama nişanlı olmak bambaşka bana göre
Eşim iyidir sağolsun ama hayat koşuşturması okadar çabuk geçtiki zaman hiç birşey yaşayamadan 3 yıl geçmiş
İşyeri açtı falan filan hep bir sıkıntı
Her evlilikte aynı değildir ben çok romantik insanlar biliyorum hatta karıları yeter artık diyolar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…