ben çalışıyorum canım,, malesef bu hayatta özendiğin ve istediğin şeyleri yaşamak için çalışman ve çok çalışman lazım,,,,
bizde seni seviyoruz
çalışıyorum ev hanımı olmak altımda süper jeep olması villada oturmak ufff yolda görüyoru 18 yada 19 yaşında kızların altında süper arabalar diyorum kendimi çalıştı aldı kıskanıyorum fesatlanıyorum sonra dönüp oış pış işyerine gidiyorum
sorma yaaaaa ne ballı insanlar var bende 22yaşındayım 40 yaşına gelince jeepim olmuş ben naapiim şimdi olucaksa olsun tadı çıksın dimi ama
bizde seni seviyoruz
çalışıyorum ev hanımı olmak altımda süper jeep olması villada oturmak ufff yolda görüyoru 18 yada 19 yaşında kızların altında süper arabalar diyorum kendimi çalıştı aldı kıskanıyorum fesatlanıyorum sonra dönüp oış pış işyerine gidiyorum
sorma yaaaaa ne ballı insanlar var bende 22yaşındayım 40 yaşına gelince jeepim olmuş ben naapiim şimdi olucaksa olsun tadı çıksın dimi ama
evet yaaa bu gidişle 40 yaşımdada olmaz
40 yaşta geç bir yaş değil kızlar..
canlarım tünaydın hepinize..öyle konuşma cimcime..40 yaşında olsa öpte başına koy..
30 yaş olgunlaşma dönemi 40 yaşında artık daha bilinçli bir hatunsundur her yönden..
olede canımmmm genç olsa daha guzel olmazzzz mı olgun hatun olarak degılde sole bıcır bıcır cıkarmak keyfı daha guzel olur yaaaaaa kafa nereye ben orayaaaa
40 yaşta geç bir yaş değil kızlar..
canlarım tünaydın hepinize..öyle konuşma cimcime..40 yaşında olsa öpte başına koy..
30 yaş olgunlaşma dönemi 40 yaşında artık daha bilinçli bir hatunsundur her yönden..
olede canımmmm genç olsa daha guzel olmazzzz mı olgun hatun olarak degılde sole bıcır bıcır cıkarmak keyfı daha guzel olur yaaaaaa kafa nereye ben orayaaaa
merhaba bayanlar :80:
burcum anlıyorum demek istediğini..burda öyle yaşıyan çok insan varki ..bir bar var önü üstü açık arabalarla dolu..bence çalışarak kazanılması zor aileden gelen bir şeyler oluyor baba tarafı yada anne tarafından bir şeyler kalıyor..
dimiyaaa alışverişime arabamla gidem alıyım çocugumu bide çocuk koltugu alıcam diyorum arkaya gez babam gez bi arabam olsun tekno müzik doldurucam sonses...şimdi tadı çıkmıcaksa 3 çocukla nasıl çıksın :26:
aynen ole benım anam soğan babam sarımsak bana bısey kalmazzz ancaaaa loto felan olacak ısde
bizde araba aldık biraz peşin birazda üstüne kredi çektik ..ben şükür ediyorum hergün..diğer araba sürekli arızalanıyordu..çok büyük hayaller kurmakta hayal kırıklığı yaratıyır insanda belkide yaşım gereği öyle konuşuyorum..
bazen pazarları dışarı çıktığımızda bende oynarım loto falan..
cordon bleu, patates kızartmasıi amerikan salatası ve çıtır soğan halkası. pratik bi menü:) fast food kıvamında..
cordon bleu, patates kızartmasıi amerikan salatası ve çıtır soğan halkası. pratik bi menü:) fast food kıvamında..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?