Ölümüne Geyik Topiği :-))

mandalınam sankı benım hıslerıme tercuman olmussun havuzlu vıllam altımda audı tt spor arabam gez dolaş alısverışş muhabbet ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

40 yaşta geç bir yaş değil kızlar..
canlarım tünaydın hepinize..öyle konuşma cimcime..40 yaşında olsa öpte başına koy..
30 yaş olgunlaşma dönemi 40 yaşında artık daha bilinçli bir hatunsundur her yönden..

olede canımmmm genç olsa daha guzel olmazzzz mı olgun hatun olarak degılde sole bıcır bıcır cıkarmak keyfı daha guzel olur yaaaaaa kafa nereye ben orayaaaa

Son düzenleme:
olede canımmmm genç olsa daha guzel olmazzzz mı olgun hatun olarak degılde sole bıcır bıcır cıkarmak keyfı daha guzel olur yaaaaaa kafa nereye ben orayaaaa

burcum anlıyorum demek istediğini..burda öyle yaşıyan çok insan varki ..bir bar var önü üstü açık arabalarla dolu..bence çalışarak kazanılması zor aileden gelen bir şeyler oluyor baba tarafı yada anne tarafından bir şeyler kalıyor..

öylederlerya ondan dedim hoş benimde 39 yaşında komşumvar seni beni cebinden çıkarır bıcı bıcı bişey oda arabası altında 2 çocukla kaldı keyfinedicek yok ama ben şimdide olsun istiom yaaaaa.......geçenlerde memlekete gittim beni isteyen biri vardı baya zengindi grafikerdi ozamnlar ama sevdiğim vardı reddettim gittiğimde bi akrabamız lafını açtı yok evlenmişte eşine araba almışta evleri çokgüzelmişte bilmemne ay insan siniroluyo severek evleniyosun nasılsa seviyo deyip kıllarını kıpırdatmıyolar bi cıngar çıkarıcam ama dur bakalım..

dimiyaaa alışverişime arabamla gidem alıyım çocugumu bide çocuk koltugu alıcam diyorum arkaya gez babam gez bi arabam olsun tekno müzik doldurucam sonses...şimdi tadı çıkmıcaksa 3 çocukla nasıl çıksın :26:

aynen ole benım anam soğan babam sarımsak bana bısey kalmazzz ancaaaa loto felan olacak ısde

evet evet evet alışverıs gez toz ac muzıgı arada kocıse ugraaaa ayyyyy hayal hayalll su durmda hepsı hayalll ama zengın olupta mutsuz olmakda var yada hasta olmakkk ALLAH korusunnn çok şükür derim herzman ama hayal kurmakda guzel tabıı

aynen ole benım anam soğan babam sarımsak bana bısey kalmazzz ancaaaa loto felan olacak ısde

bizde araba aldık biraz peşin birazda üstüne kredi çektik ..ben şükür ediyorum hergün..diğer araba sürekli arızalanıyordu..çok büyük hayaller kurmakta hayal kırıklığı yaratıyır insanda belkide yaşım gereği öyle konuşuyorum..
bazen pazarları dışarı çıktığımızda bende oynarım loto falan..

hayırlı olsun canım darısı bızım basımıza artıkkk

cordon bleu, patates kızartmasıi amerikan salatası ve çıtır soğan halkası. pratik bi menü:) fast food kıvamında..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…