90krusa buyuk secım ıstermısınız? içicekler ne olsun?
kıs hakkat tam fastfood olmus
çıtır soğan halkaları hazır zaten..:) kızartcam sadece.. gerisi de kolay sayılır. ben ice tea şeftali alayım lütfen:)
peki hemen hazırlıyorummmmm bır ıce tez şeftali lütfennnn?
afiyet olsun..
geyiklerin üreme mevsimietrafımdaki herkes hamile kalmaya başladı. sanırım sıra bende...
amin burcum allah gönlünce almasını nasb etsin inşallah..hayırlı olsun canım darısı bızım basımıza artıkkk
amin burcum allah gönlünce almasını nasb etsin inşallah..
haaaahaaaa guzeldı vallllaaa ama bızım topıkde bı hamıleee ve hamıle aday adayı varrrr
aday adaylığından adaylığa yükseldim
mandalınam sankı benım hıslerıme tercuman olmussun havuzlu vıllam altımda audı tt spor arabam gez dolaş alısverışş muhabbet ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
40 yaşta geç bir yaş değil kızlar..
canlarım tünaydın hepinize..öyle konuşma cimcime..40 yaşında olsa öpte başına koy..
30 yaş olgunlaşma dönemi 40 yaşında artık daha bilinçli bir hatunsundur her yönden..
barbunya ve pilav yaparım belki mnadalina sen neyapıcaksın..
hadı bakalım mandalınam bı gelişme mı var yoksam
kendime az kalorili sağlıklı pizza yaptımm tarifinide vereyim tost ekmeklerinin light olanın üzerine ince kesim kaşar peyniri isteğe göre sucuk salam veya sosis ve sucuk kullandım domates çekirdekleri çıkarılmış siyah zeytin üstüne azıcık ama çok azıcık zeytin yağı gezdirdim ve fırının ızgarasında 5 dakika peynirin erimesini ve kızarmasını bekledim sonrada yidim çok kolay ve basit bi tarif bu :125::125::125::125::125::125:
barbunya ve pilav yaparım belki mnadalina sen neyapıcaksın..
evet gelişme olsun diye dua ediyorum o aletten almadım zaten alsamda nasıl kullancağımı bilmiyorum birde hemen göstermezmiş ayın 15 ini bilan bekliyorum hasta olmazsam :)))))))))))))
afiyet olsun
akşam bezelye vardı kalanını sbaah işe getirdim öğlende yedim bu akşam evde yemek yok gidince yapacam artık bilmiyorumki ne yapayım tavuk vardı evde patates var fırına versem zaman alır dimi barbunya eşim sevmez ben de öyle aramam patates yemeğide olabilir mercimek çorbası da yapsammı
kendime az kalorili sağlıklı pizza yaptımm tarifinide vereyim tost ekmeklerinin light olanın üzerine ince kesim kaşar peyniri isteğe göre sucuk salam veya sosis ve sucuk kullandım domates çekirdekleri çıkarılmış siyah zeytin üstüne azıcık ama çok azıcık zeytin yağı gezdirdim ve fırının ızgarasında 5 dakika peynirin erimesini ve kızarmasını bekledim sonrada yidim çok kolay ve basit bi tarif bu :125::125::125::125::125::125:
aaa süpermiş ben dışardan y,yem,yorum bunu yapabilirimmm salam sosis koymam üstüne ne güzel evde daha sağlıklısı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?