Ölümüne Geyik Topiği :-))

kendime az kalorili sağlıklı pizza yaptımm tarifinide vereyim tost ekmeklerinin light olanın üzerine ince kesim kaşar peyniri isteğe göre sucuk salam veya sosis ve sucuk kullandım domates çekirdekleri çıkarılmış siyah zeytin üstüne azıcık ama çok azıcık zeytin yağı gezdirdim ve fırının ızgarasında 5 dakika peynirin erimesini ve kızarmasını bekledim sonrada yidim çok kolay ve basit bi tarif bu :125::125::125::125::125::125:

barbunya ve pilav yaparım belki mnadalina sen neyapıcaksın..

mandalınam sankı benım hıslerıme tercuman olmussun havuzlu vıllam altımda audı tt spor arabam gez dolaş alısverışş muhabbet ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

oy oy benim 18 yada 19 yaşımda altımda son model tekerlekli sandelyem vardı yarışları hep ben kazanırdım her yarışın şampiyonuydun ahhh günler havuzlu villam yoktu ama gökdelenim vardı her katı bana ait pehhh kendimi böyle kandırayım

puffff sabancılar beni evlatlık olsa ne güzel olurdu

cry 40 a adım atmaya az kalmışken beni kandırma zaten 40 dada öyle arabam olmayacak 50 dede

hadı bakalım mandalınam bı gelişme mı var yoksam

evet gelişme olsun diye dua ediyorum o aletten almadım zaten alsamda nasıl kullancağımı bilmiyorum birde hemen göstermezmiş ayın 15 ini bilan bekliyorum hasta olmazsam :)))))))))))))

afiyet olsun

barbunya ve pilav yaparım belki mnadalina sen neyapıcaksın..

akşam bezelye vardı kalanını sbaah işe getirdim öğlende yedim bu akşam evde yemek yok gidince yapacam artık bilmiyorumki ne yapayım tavuk vardı evde patates var fırına versem zaman alır dimi barbunya eşim sevmez ben de öyle aramam patates yemeğide olabilir mercimek çorbası da yapsammı

ayyyy mandalınım İNŞALLAAHHHHH

aaa süpermiş ben dışardan y,yem,yorum bunu yapabilirimmm salam sosis koymam üstüne ne güzel evde daha sağlıklısı olur

ayyy mandişim hadi inşallah bacımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…