sen yokken biz kokoşş olduk kokoş topiğinden çıkmıyossss
çok üzücü o arkadaş olarak görmemiş sanırım bizi
tünaydın..
bizler iyiyiz sen nasılsın beynel tatile gitmişsin
günaydın mandalinam
benim kuaför açarken yaktıydı saçı ondan kestirdiydim çok kısa..
gönünce olur inşallah canım..
bizde pencereleri değiştirirken müsait olan küçük bir oda vardı onunkini yaptırdım fransız
öyle deme beynelim vardır kendine göre bir sebebi keşke bir veda etseydi daha iyi olurdu ama kendine göre haklı sebebleri vardır
ne bileyim en azından ben gidiyorum deseydi.
ya da birinize haber verseydi. ben sanırım gerçek arkadaşlık gibi düşünüyorum sanalı
veda konusunda evet veda etseydi en azından haber verseydi daha iyiydi ama bunun sebebini bilmiyoruz şimdilik belkide hak vereceğimiz bir nedeni vardır inşallah kötü bir durumu yoktur
saol canım bizde seni özledik..umarım iyi geçmiştir tatilin..anneciğinde geldimi..anaaaaa kırpık özledim seni yauıf :)
evet bir Bodum, kuşadası, izmir turu yapdım :)
ne bileyim en azından ben gidiyorum deseydi.
ya da birinize haber verseydi. ben sanırım gerçek arkadaşlık gibi düşünüyorum sanalı
saol canım bizde seni özledik..umarım iyi geçmiştir tatilin..anneciğinde geldimi..
aynen bende öyleyim beynelcim..hiç sanal diye düşünmedim bende..
iyi yapmışsınız canım..allah başından eksik etmesin..uzun sağlıklı ömürler verisn annciğine...evet harika geçti.
Annem yanımda olduğu için aklım onda kalmadı doyasıyla tadını çıkardım. :)
yalan yalan bir ara kazıtmıştım özlem tekin gibi ama kazıttığım yer çok kaşınmıştı yatarken batmıştı filan en büyük dertid parlatması
evet ya hala severim onu ben genç kız sayılırdm o dönemlerde ahh liseli günlerof mandiş Özlem TEKİN o klibine bayılırım... bende çocuk halimle kazıtmak isterdim... ne uçuk hatundu ... severdim Özlemi ....
Selam hatunlar ... bu gün genel kültür yüklemesi yapıyorum kendime.
kpss 2011 beni bekle ben geliyorum... şu iş durgunluğunda genel kültür gübncellemesi yapmaya karar verdim...
canım bütün gün evde turladı şimdi uyuyor yoruldu tabii..bende kıymalı patlıcan yapıcam şimdi....cry canım bebişin ne yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?