Ölümüne Geyik Topiği :-))

o camların önünde acayip güzel çiçek yetişiyor

ne bileyim en azından ben gidiyorum deseydi.
ya da birinize haber verseydi. ben sanırım gerçek arkadaşlık gibi düşünüyorum sanalı

veda konusunda evet veda etseydi en azından haber verseydi daha iyiydi ama bunun sebebini bilmiyoruz şimdilik belkide hak vereceğimiz bir nedeni vardır inşallah kötü bir durumu yoktur

camın bir kısmının önü kapandı mandalina..bilgisayar masasını koyduk mecburen..

ne bileyim en azından ben gidiyorum deseydi.
ya da birinize haber verseydi. ben sanırım gerçek arkadaşlık gibi düşünüyorum sanalı

aynen bende öyleyim beynelcim..hiç sanal diye düşünmedim bende..

evet harika geçti.
Annem yanımda olduğu için aklım onda kalmadı doyasıyla tadını çıkardım. :)
iyi yapmışsınız canım..allah başından eksik etmesin..uzun sağlıklı ömürler verisn annciğine...
rahmetlik annemi hiç ağırlama fırsatım olmamıştı..yemekler yapmak isterdim güzel ağırlamak ama allhın takdiri tabii...

yalan yalan bir ara kazıtmıştım özlem tekin gibi ama kazıttığım yer çok kaşınmıştı yatarken batmıştı filan en büyük dertid parlatması

of mandiş Özlem TEKİN o klibine bayılırım... bende çocuk halimle kazıtmak isterdim ... ne uçuk hatundu ... severdim Özlemi ....

Selam hatunlar ... bu gün genel kültür yüklemesi yapıyorum kendime .

kpss 2011 beni bekle ben geliyorum... şu iş durgunluğunda genel kültür gübncellemesi yapmaya karar verdim...

hoş geldin beynelcim... özledik seni.. öptüm yanacaklarından..

evet ya hala severim onu ben genç kız sayılırdm o dönemlerde ahh liseli günler

arkadaşlar ben dert köşesinde konu açmıyorum biliyorsunuz...
gerçek ten bazen insan bunalıyo sizlerle paylaşayım dedi..yorumlarsanız sevinirim..
öncelikle bekar arkadaşlar bunu sizi ürkütmek için yazmıyorum ama evlenicez ailesinden bize ne herkezin evi ayrı diye düşünmeyin...okadar etkiliyorki anlatamam...
eşimin hayatta yanlız iki kardeşi var biri erkek diğeri kız...babası ve annesi rahmetli...
onun hatırı için eltimin azarlamalarına falan uzun süre katlandım ama bir yere kadar şimdi konuşmuyorum..eltimde görümcemde benden bayağı büyük ve tecrubeli...şeytana papucunu ters giydiririler..uyanık gözü açık insanlar öyle mülayim değiller yani...
görümce eşinin vefaatından bir yıl sonra evlendi eşim uygun bulmuyordu evleneceyi kişiyi ama sevmiş bana kimse karışamaz dedi evlendi..bir yıl geçmedende boşandı..iki genç kızı var kimseye ihtiyacı yok evi dükkanı maaşı bankada bir miktar parası var...
keşke boşanmasaydı mutlu olsaydı yuvasında..her gün kendini acındırır...birde rock türünde bir şarkı yüklemiş telefona cebini çaldırırken sinirlerim bozzuluyor..
yaşına göre davranmıyor yani..eşimde kızıyor ona..
ben tanıyamamışım kardeşimi demişti bana..
ama dargın olmak ta istemez üz<ülüyor biliyorum..
15 gündür aradığı yoktu..cumartesi akşamı aradı işte sen sıkılmışsındır çocukla bize gelin kahvaltıya ..eşim pazarda çalışıyor öğleden sonraya kadar..
dedimki 3 te falan gelecek eşim..hafta içi gelseydik..
sadce pazar boşum dedi..platese gidiyormuş..
eşime söyledim gidin dedi..
gittik eşim bizi kapıda bıraktı gitti..
yarım saat geç kaldık yemişler onlar kahvaltı..bizde yedik oğlumla simit falan götürdüm giderken zaten..
sonra bir baktım her yer heryerde..
halılar tersta ıslatmış..ev süpürülücek süpürge ortada..bu işe girişti..
kızlarda oğlanla oynuyorlar..
işte yardım edecek kimse yok yoruluyorum falan diyor ..ben ederim dedim bende..ne yapayımki...zaten hayır falan diyemem.kimseye..
3 e kadar toparladık eşim geldi suratı asıldı..kızkardeşi laf söyler diye bakkala gitti ..
dedimki boşver onun huyu öyle..bir kahve içim kalktık..
neden bu kadın böyle anlamıyorum darılmakta istemiyorum..
yardımcı olmakta istemiyorum..
zaten durumu iyiki 10 günlük tatilde 3 milyar harcadı iki kqdın çağırsa 100 liraya tüm evi temizletir...
çözemedim ben bu kadını..
platesten arkadaşları gelir onlara hazırlık yapar..giyinir süslenir..gösteriş hava peşindemi..ben açmıyorum sanırım onu sohbet olarak..

crycım sen düşünceli ve çok nazik bir insansın. Doğru evlenrken aile ile evleniliyor derler... oda aileden ne yapacaksın ...

canım iş çıkış saati geldi... Allah tüm sıkıntılarına derman olsun.. Öpüyorum senii

cry bazen hayır demek gerekiyor ne kadar zor olursa olsun kendini kullandırma bence ama bunu karşındakini kırarak değilde tatlı dille yap bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…