Ölümüne Geyik Topiği :-))

evet yaa gerekiyor yaa burcuya geçenlerde dedim var şüphelerim diye ama fos çıktı iki aydır hasta olmuyorum düzenim şaştı nedeni bebek değil ama

gittin mi peki dr a bu konular pek ihmale gelmez mandişim...

benim evlenmeden önce adetim pek şaşmazdı...
ama eşimle tanıştıktan sonra stres ve üzüntü kaynaklı 2 ayda bir falan gelirdi...
evlenmeden dr gittim doğum kontrol hapı verdi sonra düzene girdi
sonra ilk bebeğimi kaybettikten sonra yine şaştı ve hatta kaç ay bebiş olmadı çok sıkıyordum canımı ama sonra büyük oğlandan sonra normale döndü çok şükür...

yok henüz gitmedim canım düşünüyorum gitmeyi ama taşındıktan sonraya erteliyorum işyerinden öyle izin alamıyorum pek dün öğle arasında dönüşte 15 dakika geç kaldım diye sorun yaşadım taşınma işi olursa bir hafta izin alacam o zamana erteliyorum

tünaydın kızlarr...
mandalina
kelebek datlu cadı
farklı birisi daha vardı sanırım selam verip gitti..yolunu şaşırmış olmalı..

trend yol- batik te 3 tane uzun etek var bir bakın kızlar sizde ...belki beğenirsiniz..

Merhaba kızlar ...Crycım ben o kadar titiz biri değilim ama annemde bekarlığında senin durumunda benzer şeyler yaşamış.. Bir ara aşırı titizleşmişti. sonra eskisi gibi değil. Aslında bende annem gibi olmuştum bir ara. etrafta ne kadar kirlilik görüyorsan o kadar titizleşiyorsun ben onu farkettim. İş annede bitiyor anne gençlik dönemlerinde temizi pisi öğrtememişse görmemişse hep öyle devam eder. Ama birde içten gelen birşey bazısı önemsemez.. Farklı insnalarla aynı ortamda yaşamak çok zor. 2. olay ise çok yaşanıyor sanırım kızlara erkeklerr çok yapıyor saçlarını çekerler özellikle .. anne baba olmak ne kadar zorlaştı... ben bekarım yorum yapamıycam crycım.

benim çocuklar savunma sanatını öğrenecekler ... palnım öyle aikido tekvando öğrenecekler

suskun nasılsın canım hoşgeldin
sağol mandişim çok şükür iyiyim tatlım... çalışıyorum ne olsun...

yeni ufuklara açtım şimdilik kültür yükleniyorum .. çok cahil kalmışım amanın ya.. utandım kendimden ... zihnim öğrenmeye kapanmış açmaya çalışıyorum...

suskun seni ben gelin almak istiyorum bize varırmısın

pat diye ne soruyorsun deme sana gelinim diyesim var

bence geri kalmak değil seninki çok kültürlü bir milletiz sürekli gündemimiz kültürümüz ufkumuz genişliyor yetişmekte zorlanıyor normal insanlar

bu aralar bende bulmacalara kafayı taktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…