crycım sen düşünceli ve çok nazik bir insansın. Doğru evlenrken aile ile evleniliyor derler... oda aileden ne yapacaksın ...
canım iş çıkış saati geldi... Allah tüm sıkıntılarına derman olsun.. Öpüyorum senii
saolun canlarım,insan bıkyor bazen..eşimede hiç bir şey söylemedim..9 yıldır böyle ..allah başka sıkıntı vermesin hiçbirimize..cry bazen hayır demek gerekiyor ne kadar zor olursa olsun kendini kullandırma bence ama bunu karşındakini kırarak değilde tatlı dille yap bence
iyi yapmışsınız canım..allah başından eksik etmesin..uzun sağlıklı ömürler verisn annciğine...
rahmetlik annemi hiç ağırlama fırsatım olmamıştı..yemekler yapmak isterdim güzel ağırlamak ama allhın takdiri tabii...
hoş geldin beynelcim... özledik seni.. öptüm yanacaklarından..
evet beynelcim..geçenlerde düşündüm insan hayatından birilerini yitirdikçe eksiklik varmış gibi oluyor hep içindede..ama mutlu olmaya çalışmak zorundayız hayat devam ettiği sürece...her zaman bir şekilde bir eksiklik hissediyorsun canım
bende babam için birşey yapamadığım için üzgünüm
gunaydınnnnnnnnnnnnnn canlarımmm
cryımmm kendını kullandırma artık su kadına yaaa daha oncede bır ıkı bısey anlatmıstınnnn hatırlıyorummm nedır buuu yaaa iş yapacagı zman mı aklına gelıyorsun madem kahvaltıya cagırıyor mısafırını beklesın bole ayıp sey mı olur yaaa baktın ortalık dagınık hadı bana musade dıyıp tuyeceksınnn bole fırsatcıların ekmegıne yağ surme
burcum mandalinam..çok teşekkür ederim kızlar....günaydın kızlar mutlu günler
cry akşam çok yazamadım ama burcu özetlemiş konuyu bence baktın ev dağınık telefonun çalmış gibi yapıp hemen gitmem gerekiyor arkadaşlarım geldi şu işim var filan tüy hiç olmadı ahh belim kolum başım de yat uzan ve o evde çok durma tüy hemen
evet beynelcim..geçenlerde düşündüm insan hayatından birilerini yitirdikçe eksiklik varmış gibi oluyor hep içindede..ama mutlu olmaya çalışmak zorundayız hayat devam ettiği sürece...
burcum mandalinam..çok teşekkür ederim kızlar....
eşimle evlenmeden önce ailesiyle tanışmak için gitmiştik evleri ortaköydeydi görümcemde üsküdarda...vapurla hemen geçebilir yani...
kayınvalidem 65 yaşlarındaydı gözleride pek iyi görmüyordu rahatsızdı gözlerinden kayınpederde yaşlı...evlerine çok şaşırmıştım..yaklaşık 20 yıldır temizlenmemiş gibiydi...görümcem sorumsuz bu konuda sanırım..kendi yapmasa bile yılda bir kez olsun temizlettirebirilirdi...bunun bahanesi olamaz bence...
içinden gelmiyor sanıyorum kendi evindede öyle bembeyaz kapı simsiyah domestos döktüm açılmadı cif döktüm bir kutuya yakın...öyle açıldı...beş yıldır burada hiç silmemiş sanırım..yaptırada bilir birine yaptırmıyor...garipler yani...
tamam yapayımda başka paylaşımımız yok ne sohbet ne dertleşme..
ama dediğinizi uygulamaya çalışıcam..bayağı kızdım çünki...yarım saat bekleseler kahvaltı için açlıktan ölmezler herhalde çünki o davet ettiki zaten ..
bende buna kızıyorum zaten ısı dusuncemı aklına gelıyosun ınsan da bıraz yuz olur dımı saygız ya kahvaltıya davet edıp beklememk nedemek burdan su anlaşılıyo o sana temızlık yaptırmak ıcın cağırmıs demkkıı yapma bır dahaaa kendı yapmıyorsa yaptırsınn ya guler yuzlu olusrunn muhabbet edersınn bak ona yardım edılır ama bunun kı resmen kullanmak olmus canımmm sanada yazıkk cok sınırlendım yaaaaaaa
saol burcum bende ona üzülüyorum zaten benim annem onların işlerini göreyim diyemi doğurdu ..önlem almam lazım..bu konuda...
aynennn oleee çagırıdında gıtme boşver gıtmek durumnda kaldıgında daa baktın bu ıs yaptırtacak vınnnlaaa kaççç bahane bull
kafanızı şişirdim kusura bakmayın saol burcum
yine bir gariplik anlatacağım kızlar...
bu gün kızkardeşimle konuştuk telde o istanbulda...
yeğenim oğlan ana okuluna başaladı sınıfından bir çocuk sürekli buna vuruyormuş...bu gün kızkardeşim giydirirken demişki anne bu kıyafetler değişik ya belki beni tanımaz dimi ,vuran çocuk için..
kızkardeşimde kocasıda önceden gidip öğretmenine söylemişler ama halen devam ediyormuş..
çok sinirlenmiş kızkardeşim..
çocuklar sınıfa girince dışarıda annesine kızmış bağırmış,kadında sırıtıyormuş..herhalde oğlunun kabadayı gibi olması hoşuna gitmiş..
öğretmen gelmiş bir şey olunca bana söyleyin demiş tartışmayın demiş..
söyledik kaç kere demiş kızkardeşimde..
insanın başı istemeden bile belaya girebiliyor kızlar..
iyiki varsınız burcum..saçmalama kafa felan şişirdiğin yok dertleşiyoruzzz surda bacımmmmmmm
yeğenim oğlan ana okuluna başaladı sınıfından bir çocuk sürekli buna vuruyormuş...bu gün kızkardeşim giydirirken demişki anne bu kıyafetler değişik ya belki beni tanımaz dimi ,vuran çocuk için..
kızkardeşimde kocasıda önceden gidip öğretmenine söylemişler ama halen devam ediyormuş..
çocuklar sınıfa girince dışarıda annesine kızmış bağırmış,kadında sırıtıyormuş..herhalde oğlunun kabadayı gibi olması hoşuna gitmiş..
günaydııınnn hanımlarrr
bugün kimse uğramamış ama ben açayım dedim yine de tükkanı...
kelebeğim yanlız kaldık buralarda
nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?