kıs git ye bişeyler işte yığılıp kalcen şincik!
offf acım zati yapmayıınnnn
içim acıdı burcu ne vardı gayseride olaydın hemen bişiler yapar getirirdim
anam sizin mutfak da konuşuyo hani...!kayserideyim diyon kalkmış salçalı peynir tarifi veriyo! sizler börekten şiir yazıyonuz kıs!içim acıdı burcu ne vardı gayseride olaydın hemen bişiler yapar getirirdim
oyyy saolasın gardaşşşanladım gari sen bitek kocaya yemek yapmıyosun
gari lafı sana da yapıştı dimioyyy saolasın gardaşşşanladım gari sen bitek kocaya yemek yapmıyosun
heee,gazoz gani vardı.yetişseydin voleyi kesin vururdun dün
anam sizin mutfak da konuşuyo hani...!kayserideyim diyon kalkmış salçalı peynir tarifi veriyo! sizler börekten şiir yazıyonuz kıs!
kurtlu pastayıda unutma ilaç atınca kurtlar da ölürdü gariii
onlar elemanları top formunda tutabilmek için saf protein kaynağı....elmi kurtlarla uğraşmaz,onun tüm odağı paçilerimi kaçırmak...kurtlu pastayıda unutma ilaç atınca kurtlar da ölürdü gariii
bilene can feda bilmeyene elveda
bilmiyomu kıs kıymetini sen yap bana ben hep bilirim kadir kıymet
onlar elemanları top formunda tutabilmek için saf protein kaynağı....elmi kurtlarla uğraşmaz,onun tüm odağı paçilerimi kaçırmak...
yemek yapmak benim görevim ya obakımdan
mecburen mecburen mecburen mecburen yemek yapmak mecburen mecburiyetten(MFÖ)
şincik arenadan uğur dündar gelivercek tipimiz kayacak böcüklere evcil bunlar muza binip geldiler diyecez:82:
ona da ikram ederiz nolmuş yani?elin danimarkalısı küften mavileşmiş peynirir bir klasik olarak satıyor da bizim kurtlu pastamız mı pis oluyo sanki?şincik arenadan uğur dündar gelivercek tipimiz kayacak böcüklere evcil bunlar muza binip geldiler diyecez:82:
ben gidiyorum tostumu yiyim gelcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?