Ölümüne Geyik Topiği :-))

çok dikkatliyim canım... bayramın ilk günü çok hafifdi ilerlemesin diye ilaç aldım.. hergün daha kötüleşti anlamadım ben bu hastalıkdan kendimi korudumda ma .. geçen sene sinizüt başlangıçı demişti doktor. hafif soğuk geçiginde hemen sinizüte yada bronşite çeviriyor..

ilacım var.. ama 1 hafta süründürecek sanırım :)

özel msj attım sana :)

geçmiş olsun canım aman dikkat et sağlık çok önemli acaba ilaçların etkisimi az yada anlamadan bir yerlerden sağokla filanmı muhatap oldun

bilemedim ki. öğlen bir yeni ilaç daha alıcam. sinüzüt hapı ... bilenen teref..l , kata..rn. kar etmedi..7 saat bir aldım 4 saat iyiyim sonra tekrar başlıyor... ne virüsmüş :2:

bilemedim ki. öğlen bir yeni ilaç daha alıcam. sinüzüt hapı ... bilenen teref..l , kata..rn. kar etmedi..7 saat bir aldım 4 saat iyiyim sonra tekrar başlıyor... ne virüsmüş :2:

ilaçların bitmeden hastalık geçmiş sayılmıyormuş sen geçti sansan bile tekrarlayabiliyormuş öyle derler ya belki ilaçların etkisi daha başlamadımı acaba bilemedim inşallah tez zamanda giderde rahat edersin

burcu ben göremedim resimleri....
bu gün sinirlerim tepemde kızlar her gün bakıyorum nete ama indirimleri kaçırıyorum yine...bir kaç etek almak istiyorum dizaltı ama fiyatı ucuk olması istiyorum..

bir konudan bir konuya talrken bir bayanın yazısı dikkatimi çekti sonra kendimi gebelerin arasında buldum

Ne sıkıntılı dönemler atklatıyorlar insanlar.

bir bayan 1 sene önce konu açmış eşi .ile 3-4 senedir ayrı şehirlerde görev yapıyorlarmış ..sadece birbirlerini haftasonları görüyorlarmış.. 7 saat sonra birbirlerine aavuşuyorlar .. Birde bebek istiyorlar :)

Neyse farklı hayatları okumak iyi geliyor...benimkide dert mi be yaw diyorum

geçmiş olsun hürremim..

kızlar kimse yok bu gün eşimin dün tansyonu yüksekti..bir naz bir kapris..şükürler olsun geçti limonlu ılık su verdim..
ben im başım ağrısa hiç yansıtmam bi novaljin alırım..bazı kadınlar ne güzel naz yapıyo eşlerine..:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…