Ölümüne Geyik Topiği :-))

herkez artık başka topiklerde takılıyo bende kendime topik bulayım bari ortada kaldım

günaydın hanımlar mutlu günlr

günaydın mandalina nasıl geçti bayramınız..

bol bol dinlendim kocam memlekete gitti bende evden dışarı çıkmadım senin nasıldı cry

herkez artık başka topiklerde takılıyo bende kendime topik bulayım bari ortada kaldım

kimlerr nereye gitti sendemi cry ben tek mi kalayım buralarda

günaydın hanımlar mutlu günlr

bol bol dinlendim kocam memlekete gitti bende evden dışarı çıkmadım senin nasıldı cry

kimlerr nereye gitti sendemi cry ben tek mi kalayım buralarda

kimse yok mandalina..eşin dönmedimi hala...

ey cemaati müslimiiinn ,geçmiş bayramınız mübarek ola ,ALLAH bu mübarek bayramın yüzü suyu hürmetine tüm darda kalmışlara yardım ede ,dileklerimizi kabul eyleye ,hakkımızda hayırlı olanı nasip eyleye inş.
e tabi kimse olmaz ula ,herkes bayram tatilinde ,kim nerde net bulsun da girsin ..yarından sonra damlar herkes ..
ben de kaynanamın yanına gittim ..
bol bol oturdu geldim ..
görümcem çalışkan maşallah :))
o yaptı ben yedim ,ayağımı uzattım yattım valla ..:))
çok fenayım çok:)))

deli kız evlimi görümcen ..çok şanslısın vallahi bu zamanda böyle görümce az bulunur..

deli kız evlimi görümcen ..çok şanslısın vallahi bu zamanda böyle görümce az bulunur..

yok bekar ..valla ben baştan öyle alıştırdım .hiç bi işe elimi sürmedim ..hep mesafeli davrandım ..eşim de sağolsun beni hiç ezdirmez ..o yüzden gidince ne bulaşık ne yemek hiçbişey yapmam .gezerim orda burda :)) kaynanam eşim olmasa her işe beni koşturacak ama bende o göz varmı ..defalarca söyledim zaten ben çalışan bir kadınım ,tatilimde de senin işini yapamam benden bişey bekleme ,ben senin işini yapmak için değil oğlunla mutlu olmak onu mutlu etmek için evlendim diye ,onlar da alıştılar artık hiç bi beklentileri yok ..

gelmedi kelebeğim hala memleketinde zaten dedim gelmene gerek yok anacığından ayrılma dur orada sensiz daha iyi gecelere akıyorum geziyorum tozuyorum :)))

kocan demesin sonra yeni eve geçti beni istemiyor bak diye

peki sorması ayıp neden tek gidiyor ki ya beraber gidin ya da o da gitmesin...

kocan demesin sonra yeni eve geçti beni istemiyor bak diye

peki sorması ayıp neden tek gidiyor ki ya beraber gidin ya da o da gitmesin...

kelebekkkkkkkkk neden gideyim o kadar uzak yol 12 saat yol çekiyor bayram da yollar malum ayrıca böyle tatilim olmuyorki bende çalışıyorum dinlenmem lazım neden zamanımı orada harcayım ki o gitsin ailesi anası babası sonuçta gitme diyemem ama benim hiç birşeyim değil :)))) asıl sorun ben mazerewt uyduruyorum :)))

bence de sen mazeret uyduruyorsunn

bilemedin
bu bayram etleri ve yemekleri annelere havale ettim ben gezdim dolandım geldim yedim uyumaya da eve gittim...

tabii kayınvalideye gelen misafirleri ağırladık o başka ama yemek yapmadan bir 5 gün geçirdim yaa çoook güzeldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…