günaydın mandalina nasıl geçti bayramınız..
herkez artık başka topiklerde takılıyo bende kendime topik bulayım bari ortada kaldım
günaydın hanımlar mutlu günlr
bol bol dinlendim kocam memlekete gitti bende evden dışarı çıkmadım senin nasıldı cry
kimlerr nereye gitti sendemi cry ben tek mi kalayım buralarda
kimse yok mandalina..eşin dönmedimi hala...
deli kız evlimi görümcen ..çok şanslısın vallahi bu zamanda böyle görümce az bulunur..
mandişim geldimi kocan???
gelmedi kelebeğim hala memleketinde zaten dedim gelmene gerek yok anacığından ayrılma dur orada sensiz daha iyi gecelere akıyorum geziyorum tozuyorum :)))
kocan demesin sonra yeni eve geçti beni istemiyor bak diye
peki sorması ayıp neden tek gidiyor ki ya beraber gidin ya da o da gitmesin...
kelebekkkkkkkkk neden gideyim o kadar uzak yol 12 saat yol çekiyor bayram da yollar malum ayrıca böyle tatilim olmuyorki bende çalışıyorum dinlenmem lazım neden zamanımı orada harcayım ki o gitsin ailesi anası babası sonuçta gitme diyemem ama benim hiç birşeyim değil :)))) asıl sorun ben mazerewt uyduruyorum :)))
bence de sen mazeret uyduruyorsunn
evet bencede ama bu hoşuma gidiyor tatilimde dinlenmek varken ne işim var oralarda gelen gidene hizmet et dur eltim yapıveriyor nasılsa ben dinleneyim
boşver o vakit eltiler yapsın zatii işi ne...
ne edeyim kayınvalide anne ev üçgeninde dolandık durduk
anam hayat bana güzel bayram boyunca uzattım ayaklarımı açtım tv yi aldım pıt pıt mısırımı ohh be ya
sen kesin başka şeylerde yapmışsındır etleri kesmişsindir yemekleri döktürmüşsündür dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?