ben baktımmm bileee çokkk güzelsin maşallah...
arkadaki de sanırsam ÖZÜM dimi???
kıslarrrrrr gelinlikli bi resmımı buldum çöpte bakmak isteyenler bakabılırrr sılecem cunku opuyorumm
yok bebemm ozum daha 9 aylık o dayımın kızı esmaaa saol fıstıgım o senın guzelliğin
ben göremediö nerede yaaaaaaaaaaaaaa
burcum ne fıstık hatunsun sen maşallahhh
hmmbende aşkım ve ben yazınca herhalde özüm bu dedim...
bilemedinbu bayram etleri ve yemekleri annelere havale ettim ben gezdim dolandım geldim yedim uyumaya da eve gittim...
tabii kayınvalideye gelen misafirleri ağırladık o başka ama yemek yapmadan bir 5 gün geçirdim yaa çoook güzeldi
kıslarrrrrr gelinlikli bi resmımı buldum çöpte bakmak isteyenler bakabılırrr sılecem cunku opuyorumm
profilinde albümlerinde güzelim oraya bakıver...
ohhh yarasın kelebeğime hep güzel günler geçir
baktımmm anammm yüzün gülüyor maşallah güzel olduğunu söylemeyecem kıskandım :)) daha önce görmüştüm seni ama gelinlikle daha bi güzelsin ya
sağol kelebeğem hemen baktım geldim
tşk ederımmmm canım daha oncekı resımde makyaj yok fön yok du bıde gelinlik herkesı değiştiror bacımmmmm senınde maşallahın varrr
Kızlar
Hastayım canlar... :2: Topiğe bakamadım... Fotolar çıkmış meydan aben göremedimama...
bayramım aynı monotonlıkta geçti kızlar.. artı bir eğlencesi hastalığımdı bol su ile yüzüm buluştukolonya ve peçete elimin altından düşmedi...
yarın sabah geliyorum yanınıza öpüyorum sizi...
sağolun mandişim ve tuğbacım ...nezle idi ama sanırım bronşite çevirdi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?