Ölümüne Geyik Topiği :-))

ben baktımmm bileee çokkk güzelsin maşallah...

arkadaki de sanırsam ÖZÜM dimi???

ohhh yarasın kelebeğime hep güzel günler geçir

kıslarrrrrr gelinlikli bi resmımı buldum çöpte bakmak isteyenler bakabılırrr sılecem cunku opuyorumm

baktımmm anammm yüzün gülüyor maşallah güzel olduğunu söylemeyecem kıskandım :)) daha önce görmüştüm seni ama gelinlikle daha bi güzelsin ya

profilinde albümlerinde güzelim oraya bakıver...

sağol kelebeğem hemen baktım geldim

tşk ederımmmm canım daha oncekı resımde makyaj yok fön yok du bıde gelinlik herkesı değiştiror bacımmmmm senınde maşallahın varrr

Kızlar

Hastayım canlar... :2: Topiğe bakamadım... Fotolar çıkmış meydan aben göremedim ama...

bayramım aynı monotonlıkta geçti kızlar.. artı bir eğlencesi hastalığımdı bol su ile yüzüm buluştu kolonya ve peçete elimin altından düşmedi...

yarın sabah geliyorum yanınıza öpüyorum sizi...

tşk ederımmmm canım daha oncekı resımde makyaj yok fön yok du bıde gelinlik herkesı değiştiror bacımmmmm senınde maşallahın varrr

seni ilk gördüğümde kafamda çizdiğim burcuya çok benziyordun tek farkın vardı daha güzel çıktın karşıma evet gelinlik çoğu kişiyi değiştiriyor ama herkesi değil çok tatlı ve güzelsin bence bahtında yüzün gibi güzel olur inşallah

geçmiş olsun suskun gripmi

sağolun mandişim ve tuğbacım ...nezle idi ama sanırım bronşite çevirdi :))

sağolun mandişim ve tuğbacım ...nezle idi ama sanırım bronşite çevirdi :))

neden kendine dikkat etmiyorsun suskun sağlığın ne kadar önemli halbuki kızdım sana bak kendine dikkat etmediğin için canım benim geçmiş olsun Allah şifa versin doktora çıktın değilmi ilaç filan dikkat et kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…