bizdede söylemezler canımda ben söyleyecem birgün kendim aksatmıyorum ya mesai saatlerine sadığım onlarda olsun kıskanıyorum işte fesatlık yapıyorum
he e yaaa ne sümük hemde birininki baloncuk olurduuuu sanki sakızı şişirmişsin gibi heyy Allahım yaaa
kesemezlerki doğru söylüyorum gerçekleri açıklıyorum dimi gerçi doğru söyleyen dokuz köyden kovulurdu
tabiki doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar ,benim hayatım dokuz köyden kovulmakla geçti ,10.köye de almıyorlar gayrı ,ne olacak halim bilmem
doğrucu davut deyimi tam bana uyuyor bundan dolayı burda da ceza aldım bi kaç kez ama olsun ,ben asla vazgçmem doğru neyse o
seni kıskanç seni
ohhh nasıl da geç geliyorlar görüyormusun
iyilik canım benim ne olsun sen neler yapıyorsun fıstığım...
kim dağıtıyor nerede dağıtıyor söyle hemen ilgilenelim...
yada kötü içerikle bildir link dağıtıyor diye...
Eki Görüntüle 315808 Eki Görüntüle 315811 Eki Görüntüle 315813
bunları beğendim henüz baktığım ilk sitede küpeli nasıl sence modelleri
bizde kimse azar yemiyor mesai saatlerimiz öyle olmuş ondanşiştttt bak peri meri gelmiş az önce dedikodusunu yaptığım kepeleğin kardeşi olur kendisi :)
hoşgeldin perimeri okumadın dimi ablan için yazdıklarımı
geç gelen az önce azarını yedi ühüüüü herkes bilsin saatini ay başı maaşını almaya geçikmiyorsa işinede gelecek
davutum benim bu isimde bizim yalakalardan birini hatırlatıyor ya bana
beğendiğim halılardan bir kaç tane ekleyim bakalım fikrinizi yazın
Eki Görüntüle 315808 Eki Görüntüle 315811 Eki Görüntüle 315813
bunları beğendim henüz baktığım ilk sitede küpeli nasıl sence modelleri
cıkısssss
niye beğenmedinki sende ekle burcu bir kaç model fikir verin bana
niye beğenmedinki sende ekle burcu bir kaç model fikir verin bana
ezelden beri gıcığım zaten hep bu modlara burnu havada oluyorlar çabuk unutuyorlar bir zaman üye olarak dolandıkları günleri
bizde kimse azar yemiyor mesai saatlerimiz öyle olmuş ondan
desene kulakları çınları sizin davutun
vay davut vayyy
yalaka insanı da hiç sevmem biliyormusun ..
dikkat ettiysen ben canım cicim vs cümleleri kullanmam hiç ,sevgimi davranışımla gösteririm
eskiden beri öyleyim ,mesela burda işyerinde birbirlerine abi abla hitabıyla konuşuyorlar ,en sevmediğim şey ,burası işyeri ,ben hep bey ya da hanım derim
çiçekli dallı güllü model sevmem her zaman geometrik desen manyağıyımdır..o yüzden 1 ve 2 diyorum ama bir numeronun renk tonları çok hoş duruyor
sen de benim profilden örnek daireye baksana mandiş
bi çok şeyi örnek dairedeki gibi yapacağım inş.,kopye çekeceğim yani biraz
hayatımda da hiç kopye çekmedim ama ilk olacak bu
nereye hangi mobilya ile kullanacaksın bilmek lazım ama mandiş
gelde yalakanın alasını gör benim gördüklerimde yalakamıymış dersin
ben severim canım cicim laflarını içimden gelir söylemek sırf söylemek için söylemem
renkler değil model olarak renk belli grili kremli birde mutfak için olacak karışık desenli olursa en çok kirlenen yer leke göstermesin diye işte başka fikrin varsa diyiver güzel fotolardNda ekleyivirin
örnek daireyi gördüm güzelmiş güle güle otur bizim ev örnek daireye benzemiyor
bunu senden hiiiç beklemezdimmm
sen ne zaman benim burnumu havada gördün kıs hep olduğu yerde duruyor inan...
bende beğenmedim mandiş şöyle geometrik daha modern çizgileri olan desenler olsa daha iyi olur bence...
birde markası ve kullanışlı olması da önemli ben mesela mutfaktaki halımdan nefret ediyorum elimden damlayan su lekesi hayatta çıkmıyor delirtiyor beni...
birde markası ve kullanışlı olması da önemli ben mesela mutfaktaki halımdan nefret ediyorum elimden damlayan su lekesi hayatta çıkmıyor delirtiyor beni...
bizimki aynı örnek daire gibi olacak ..mesela girişteki vestiyer ,yatak odasındaki karşılıklı sürgülü gardroplar ,koridorda büyük makine ve kurutma makinesi dolabı ,cam balkon ,ankastere..
geçen arkadaşa gittik bizim firmanın diğer projesinden ev almışlardı yeni taşındılar aynı örnek daire gibi teslim etmişler.
bak sana bir iki örnek vereim o vakit
mutfağa da düz renk koyu renk alabilirsin ..
ben bu yeni evimde hep düz renk halı kullanacağım örnek dairede çok hoş olmuş valla desenliler çok göz yoruyor aslında
Eki Görüntüle 315828
Eki Görüntüle 315829
Eki Görüntüle 315830
Eki Görüntüle 315831
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?