Ölümüne Geyik Topiği :-))

Allah razı olsun Mandişim.Ya sürpriz yaptı minik oğlum bana bi anda hayatımıza dahil oldu Şükür..
Amin inşallah öyle olur sıkıntılrı atlatırız bebeğimle çooook mutlu bir aile oluruz..Sınavımız zorlu biraz inşallah sabredenlerden olmuşuzdur..Seninin minik cadın nasıl cadılıklar başladımı? Sen neler yapıyorsun?

hevukk nasılsın cnmm $celebrating-smileys.gif özledim kızlar sizi yahuu

hamiş mişsin duyduğuma göre çok sevindim herşey yoluna girmiş demek ....herşeyde vardır bi hayır zaten....
çocuk çok güzel bişi yaa Allahım herkese nasip etsin inş.

çalışmayı bıraktınmı en son rest. çalışyodun zor giryodun ...kokoş topiğini kapattık gelen giden olmayınca artık bende skldım ...

benim paşada büyüdü koşturyo şimdi evin içinde sizlerle ne güzel konuşur zaman geçirirdik kalmadı öyle sohpetler :5::5:

kendine iyi bak:38:

Allah razı olsun Mandişim.Ya sürpriz yaptı minik oğlum bana bi anda hayatımıza dahil oldu Şükür..
Amin inşallah öyle olur sıkıntılrı atlatırız bebeğimle çooook mutlu bir aile oluruz..Sınavımız zorlu biraz inşallah sabredenlerden olmuşuzdur..Seninin minik cadın nasıl cadılıklar başladımı? Sen neler yapıyorsun?

hevukum Aminnn
tatlı heyecenlar tatlı sıkıntılar olarak kalacak kucağına aldığında herşey bitecek hevukum

benim cadı tam cadı parmagında oynatıyor bizi :) kocakarı diyorum ben ona :)

hevukk nasılsın cnmm Eki Görüntüle 782385 özledim kızlar sizi yahuu

hamiş mişsin duyduğuma göre çok sevindim herşey yoluna girmiş demek ....herşeyde vardır bi hayır zaten....

çalışmayı bıraktınmı en son rest. çalışyodun zor giryodun ...kokoş topiğini kapattık gelen giden olmayınca artık bende skldım ...

benim paşada büyüdü koşturyo şimdi evin içinde sizlerle ne güzel konuşur zaman geçirirdik kalmadı öyle sohpetler :5::5:

koketa sen nasılsın çatık kaşlı oğlun büyümüş de koşturmaya başlamış yesinler onu :) işe döndünmü neler yapıyorsun

hevukk nasılsın cnmm Eki Görüntüle 782385 özledim kızlar sizi yahuu

Evet canım hamişim şükür benimde seninki gibi pipişlim olucak :9:Amin inşallah Koketam evet canım eşimle çalışıyorduk restourantımızın muhasebesine bakıyordum sonra iflas ettik böööö :52::52: benim muhasebe bu kadar :9: Evet ya girip bakıyorum bi anda herkes dağıldı kokoş topikten pasaklı olmaya niyetli kızlar heralde.Sen neler yapıyorsun ağır abii ne yapıyor?
hevukum Aminnn
tatlı heyecenlar tatlı sıkıntılar olarak kalacak kucağına aldığında herşey bitecek hevukum

benim cadı tam cadı parmagında oynatıyor bizi :) kocakarı diyorum ben ona :)

İnşallah canım şimdi bile muhteşem :1: tekmeledikçe dünyalar benim oluyor dayak yedikçe mest olucağımı düşünmezdim :1: heheh güzel mişş adıı hahah maşallah kocakarıyaaa :emir_bebek::nazar:

merhaba dostlar burası boşalmış. bakalım ne zaman göreceksiniz yazdıkalrımı ama sizinle bir şey paylaşıcam.

Dostar ben son haftalarda birine ilgi duymaya başladım :) bu gün de aklımdan geçirdim sohbet etsek keşke söyle biraz çok iyi olurdu dedim. gönlümden geçen oldu. son bir haftadır ilgim artmaya başlamıştı. tayin olduğundna bu yana hep beğeniyle bakardım. ama pek yaklaşmadım. dek de gelmedi. ama her gördüğünde selam verir. ben görmesem de slm verip geçer. canlı çocuk. güler yüzlü. ama işde birinin ilgisinin derecesini anlamak çok zor. bu gün istediğim oldu....
biraz konuştuk ama işde ben bir cümleye takıldım ve ne sanki kız arkadaşı olduğu düşünmye başladım. bambaşka bir şehirin çocuğu buralara alışmamış sıkılmış. hiç gezilecek yer yok. siz sıkılmıyormusunuz dedi ama ben bir anda dikkatim dağılmasından olaydan uzaklaştım saçmaladım cümlemi toparlayamadım ve ortamdan kalktım. yüzmeye gideriz dedim ama ben yüzmeye gitmek istemem rağmem gidemedim. :D ağzımdan çıktı bir kere . oda karışık mı ayrı mı dedi. işde orda saçmaladım. 2 yer var başka yerler var mı dedi. bir tane dha var dedim söyledim. sonra gittim. oturup sohbet etmek varken gittim . moralim bozulunca pek konuşmak istemedim. birinin yanına gidecek tatilini orda geçirecekmiş. bir kızın yanında ama derecesi ne sevgili mi? kız ark. mı?kardeş mi? ne söylemedi bende soramadım. kızın isminide net söylemedi ketum çocuk. desene kız ark. yanına giidyorum diye neden isim söylersin. tebessüm ettim. ama soramadım hiç huyum değilidr zaten özel hayat :(

birinin ilgisini anlamak çok zor. ilgi olsa bile sonuçsuz kalabilirde . of ya hem yaşıtta değiliz . çok normal bir sohbetti hem siz ne tavsiye edersiniz

Keşke sonraydım. Bana karsi bir şey hissediyor ise yanlış anladigimi düşünür yapmak istediği bir şey varsa adım atar. Soramam kimseye olursa sohbet ederken anlaşılıyor zaten erkek milleti saklamada bbilir. Cok iyi tanimiyorum. Hafta da 1kez selam veren kisiyi ne kadar taniyabilirim

selamm bayanlar nabersiniz :D

Eklentiler

• $1069886_10151769209378945_1883099159_n.webp
    $1069886_10151769209378945_1883099159_n.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 152
koketa sen nasılsın çatık kaşlı oğlun büyümüş de koşturmaya başlamış yesinler onu :) işe döndünmü neler yapıyorsun
valla büyüdü sıpa bir yaşına gelmeden maşallah yürüdü Allah nazarlardan korusun artık çatık kaşlı değil :1: hep güler yüzlü maşallah üzgünse kesin hastadr diye düşünyoruz oyle oldu evin neşesi...
çalışyorum çağana k.v bakıyor çok yaramaz oldu herşeyi karıştıryo

Evet canım hamişim şükür benimde seninki gibi pipişlim olucak :9:Amin inşallah Koketam evet canım eşimle çalışıyorduk restourantımızın muhasebesine bakıyordum sonra iflas ettik böööö :52::52: benim muhasebe bu kadar :9: Evet ya girip bakıyorum bi anda herkes dağıldı kokoş topikten pasaklı olmaya niyetli kızlar heralde.Sen neler yapıyorsun ağır abii ne yapıyor?

İnşallah canım şimdi bile muhteşem :1: tekmeledikçe dünyalar benim oluyor dayak yedikçe mest olucağımı düşünmezdim :1: heheh güzel mişş adıı hahah maşallah kocakarıyaaa :emir_bebek::nazar:

hevuk doğumuna az kalmış hayırlısı ile sağlıkla gelsin kızlar pek gelmio artık bende size bakım diye uğradım herşey aynı çalışyom işte çağanla akşamlar haftasonları nası geçiyo bilmiom sana tek tavsiyem uyyuuuu uyuuu bol bol hemde uyumayacağın günler çok uzunnn:5:

kendinize iyi bakın kızlar

Arkadaşlar bir sayfada Vefat haberi aldım doğru mu? Floce vefat mı etti ...Eski dostlar nerdesiniz ....:(((

Merhaba Arkadaşlar...

Bilmiyorum biri yazmış geçmiş tarihte...

Bilgim yok benimde...

herkes nasıl...

Back
X