dün gece fena gaza gelmiştim, yarın sigarayı bırakcam diye.bi de habire yaparsın sen başarırsın filan diyodum kendime...sabahtan bu yana 6 tane içmişim dünkü gazımı daha yeni hatırladım, hay allah! güya ben sigarayı bırakcaktım, bunu bile unuttum!
sırada ne var mandalinam?kafamı filan kazıyıp tan vaktinde çatıda çanağın yanında meditasyon yapayım mı?aura pil markası mıki olurmu canım asıl yükünden kurtuldun hafifledin
beni dinleseler yeni ufuklar açtım felsefelerine
sırada ne var mandalinam?kafamı filan kazıyıp tan vaktinde çatıda çanağın yanında meditasyon yapayım mı?
aydınlat beni mandalinam, aurası kayıp, hayatı kayık felsefeden yoksun bi çekirge var karşında...
olabilir aslında ama onlarda demode oladı be canım yepyeni ufuklara açmak lazım pencerelerimizi meditasyon yapacam diye sınırlama kendini tamamen felsefik düşün
aydınlat beni mandalinam, aurası kayıp, hayatı kayık felsefeden yoksun bi çekirge var karşında...
hocam deniz yerine benim önce bi banyoya girmem lazım,zira küçük flocke üstüme kustu! sen kamyon lastiğinle takıl denizde, ben sonna yanına dipten dalarak döncem söz...dinle çekirge
ruh ölümsüzse her mekanda yaşar beden ile ruhu ayırmak acı verirse ebedi şekilde ayırmamak lazım bu düşünce üzerinden gidecez çekirge
amacımız ölümsüz ruhumuzu temizlemek
doğada bulunan herşey biz insanlar için çekirge
su bizi temizlemek için yaratılmış
sıra geldi en önemli noktaya ders bitti sıra yapacağmız temiz ölümsüz ruhu huzura kavuşturmak sıkıştığı yerden salıvermek
denizin ortasındayız
bağdaş kurarak meditasyon pozisyonuna geçiyoruz
derin nefes alıyoruz ve kendimizi deniz içine bırakıyoruz
bırakıyoruz bırakıyoruz
eve gevşediğinizi hissediyorsunuz
uykunuz geliyor
mışıl mışıl
en son olarak ruhunuzun tamamen temizlenip sıkıştığı bedenden kurtularak özgürlüğe rahatlığa kavuştuğunu göreceksiniz
Senin şu meditasyonu bir kere deneyeyim dedim bir hafta kas gevşetici kullanmak zorunda kaldım. Meğersem ilk dersten abanmamak lazımmış :)dinle çekirge
ruh ölümsüzse her mekanda yaşar beden ile ruhu ayırmak acı verirse ebedi şekilde ayırmamak lazım bu düşünce üzerinden gidecez çekirge
amacımız ölümsüz ruhumuzu temizlemek
doğada bulunan herşey biz insanlar için çekirge
su bizi temizlemek için yaratılmış
sıra geldi en önemli noktaya ders bitti sıra yapacağmız temiz ölümsüz ruhu huzura kavuşturmak sıkıştığı yerden salıvermek
denizin ortasındayız
bağdaş kurarak meditasyon pozisyonuna geçiyoruz
derin nefes alıyoruz ve kendimizi deniz içine bırakıyoruz
bırakıyoruz bırakıyoruz
eve gevşediğinizi hissediyorsunuz
uykunuz geliyor
mışıl mışıl
en son olarak ruhunuzun tamamen temizlenip sıkıştığı bedenden kurtularak özgürlüğe rahatlığa kavuştuğunu göreceksiniz
slamlar kızlar sbahtan beri dünkü işlerimi bitirmeye çlışıyorum birini ahlletim biri kaldı aslında sırada 3 cüde var hadi bakalım sabah gelemedim bu yuzdenn beni merak edenler olmuş canlarım iyiyim sadece sürünüyorum
hoşgeldin canııımmm sen yoksun diye kimsecikler uğramaz oldu,, hadi bitir işlerini de topla şu kızları,,,
flockemin kocası gelmiştir yemeğe gelir birazdan hadı kıslar toplanın sizi sinemaya götürüyorum arebesk filmine
arebesk miiiii ???
gelmiyon mu aşk olsun gülecez kızzz kaçırma başrollerde
şener şen
müjde ar
allahım kör et beni
allahım kör et beni
aksın gözümün nuru aksın
bundan böyle kör baksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?