Ölümüne Geyik Topiği :-))

maşallah maşallah

sırada ne var mandalinam?kafamı filan kazıyıp tan vaktinde çatıda çanağın yanında meditasyon yapayım mı?

olabilir aslında ama onlarda demode oladı be canım yepyeni ufuklara açmak lazım pencerelerimizi meditasyon yapacam diye sınırlama kendini tamamen felsefik düşün

olabilir aslında ama onlarda demode oladı be canım yepyeni ufuklara açmak lazım pencerelerimizi meditasyon yapacam diye sınırlama kendini tamamen felsefik düşün
aydınlat beni mandalinam, aurası kayıp, hayatı kayık felsefeden yoksun bi çekirge var karşında...

aydınlat beni mandalinam, aurası kayıp, hayatı kayık felsefeden yoksun bi çekirge var karşında...

dinle çekirge

ruh ölümsüzse her mekanda yaşar beden ile ruhu ayırmak acı verirse ebedi şekilde ayırmamak lazım bu düşünce üzerinden gidecez çekirge

amacımız ölümsüz ruhumuzu temizlemek

doğada bulunan herşey biz insanlar için çekirge

su bizi temizlemek için yaratılmış

sıra geldi en önemli noktaya ders bitti sıra yapacağmız temiz ölümsüz ruhu huzura kavuşturmak sıkıştığı yerden salıvermek

denizin ortasındayız

bağdaş kurarak meditasyon pozisyonuna geçiyoruz

derin nefes alıyoruz ve kendimizi deniz içine bırakıyoruz

bırakıyoruz bırakıyoruz

eve gevşediğinizi hissediyorsunuz

uykunuz geliyor

mışıl mışıl

en son olarak ruhunuzun tamamen temizlenip sıkıştığı bedenden kurtularak özgürlüğe rahatlığa kavuştuğunu göreceksiniz

hocam deniz yerine benim önce bi banyoya girmem lazım,zira küçük flocke üstüme kustu! sen kamyon lastiğinle takıl denizde, ben sonna yanına dipten dalarak döncem söz...

teşekkür ederim canlarım.
sigarayı bırakmak istiyorsan buzdolabının, aynanın ve televizyon masasının üstüne uzaktan dahi okuyacağın şekilde sigarayı bırakıcam diye yaz. hatırlayamama gibi bir derdin olmaz. :)

Senin şu meditasyonu bir kere deneyeyim dedim bir hafta kas gevşetici kullanmak zorunda kaldım. Meğersem ilk dersten abanmamak lazımmış :)
özgür ruhum olamadı ama iyi bir ders almış oldum. sabırlı olmak gerekiyormuş

hey yavrum heyyy kimseler kalmamış,, yani hasta halimle tükkanı boş bırakmıyorum,, ama herkesler firarda ohh ne ala

slamlar kızlar sbahtan beri dünkü işlerimi bitirmeye çlışıyorum birini ahlletim biri kaldı aslında sırada 3 cüde var hadi bakalım sabah gelemedim bu yuzdenn beni merak edenler olmuş canlarım iyiyim sadece sürünüyorum

hoşgeldin canııımmm sen yoksun diye kimsecikler uğramaz oldu,, hadi bitir işlerini de topla şu kızları,,,

flockemin kocası gelmiştir yemeğe gelir birazdan hadı kıslar toplanın sizi sinemaya götürüyorum arebesk filmine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…