sanırım burdan biri asker yolu bekliyordu? neyse başlıkları karıştırdım herhalde yarım yamalak okuyunca böyle oluyor herhalde :)
evi yazlığı filan geçtim de ya rab barim bi auram olsaydı!ya flocke alemsin ha tam orjinalsin
dün nette orda burda dolanırken mistik konulara denk geldim.hikayeden okurken aura meselesini ele alan bi yer ilgimi çekti.hani herkesin bi aurası var ya,renklerin anlamlarını açıklamış.ben de kendi auramı merak ettim.yazıda tarif ediliyo şimdi: loş bi ortama geçiyon,ayna karşısında konsantre oluyon-bunun için sessiz bi ortam da şart ama-sonna iki gözünün ortasına bakıyon ve kafanın üstünde yavaş yavaş bi hale belirdiğini görüyomuşsun.ii hade dedim,denemekten zarar gelmez...girdim banyoya,bi mum yaktım kapıyı da kapattım konsantre olcam...içerde benim flockeler birbirine girdi gene.açtım kapıyı bi ciyakladım...sessizlik.geçtim ayna karşısına tekrar konsantre oluyom.banyo kapısına bi tıklama geldi ALLAH dedim...benim küçük flockenin çişi gelmiş.ii hade geç yap dedim ama sessiz ol.kız klozette oturuyo ve tabe anne ne ediyon,o mum ne gibi seri sorular başladı.kıs sus bi bişey deniyom dedim.sustu bu.derin nefeeees ve tekrar aynaya odaklandım.derken arkamdan patır patır sesler geldi sonna da:'Anne kakam bitti!'koptum.kızı temizledim banyodan şutladım.gene odaklandım bak bak bak bi b.k görünmüyo.anam benim auram yok endişesine kapıldım.bakarken alnımdaki sivilceyi keşfettim,sıkayım bari dedim.sivilcemi patlattım mumu söndürdüm ve çıktım! aura maura boş işler bunnar gari!
sağol canım, öperim gari...bi de sen dene bakalım belkim sende işe yarar...sen beni güldürdün Allahta seni güldürsün emi. ufaklığı benim yerime öpersin. bizde denemeyelim yani?
hakketten alınıp verilecek bişey mi acep? düşünsene elinde kahve fincanınla komşuya gidiyon:'güzel teyzem bizim auramız bitti de varsa şööle bi fincanlık alabilir miyiz?'senin auranı küçük flockler almış
yok kız gözüm mikrop kapmış gördüğümüde anlamam ben şimdisağol canım, öperim gari...bi de sen dene bakalım belkim sende işe yarar...
uy geçmiş olsun,lens filan mı kullanıyon?yok kız gözüm mikrop kapmış gördüğümüde anlamam ben şimdi
uy geçmiş olsun,lens filan mı kullanıyon?
doğru, bana da olmuştu,sabah bi kalktım gözüm balon gibi olmuş çevresi de mor! dr. konjuktive gibi bişey dedi,şimdi tam aklımda değil,krem şeklinde bi antibiyotik vermişti...onu sürmüştüm.bi de pamuğa ılık demli çay döküp onunla da sil arada...faydası oluyo hakketten.hayır neden kaynaklandığını bilmiyoruz. doktor nedeni herşey olabilir dedi
hakketten alınıp verilecek bişey mi acep? düşünsene elinde kahve fincanınla komşuya gidiyon:'güzel teyzem bizim auramız bitti de varsa şööle bi fincanlık alabilir miyiz?'
yok kız gözüm mikrop kapmış gördüğümüde anlamam ben şimdi
hııııı pilim bitti diyon sen şimdi....:82:komşudan olmaz nesilden nesile genlerle geçerartık auran kalmadı genlerini alan nesiline verdin onları
hııııı pilim bitti diyon sen şimdi....:82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?