- 16 Şubat 2011
- 7.724
- 35
- 358
dün çok rüzgarlıydı dışarıda arkadaşını görünce yapıştı cama,başladı bağırmaya bende çıkcam bana ne diye...önce hayır olmas filan dedim hemen yavru köpek bakışı silahını kullandı,benim omuzlar düştü.ii hade çık biraz dedim.sıkıca paketledim onu ama gene de burnu akıyo şincik.kaptı şifayı herhal.hayır bi de hastalanınca aciip kıl oluyo.başımda resmen kaynana gibi herşeye homurdanıyo hiç bişey beğenmiyo.vay küçük guzum benim aman sen onu ihmal etme kıyamam ben ona
ben de merak ettim aslında,yoğun da olsa bi alo çekerdi buraya...alıştım her sabah dükkanı açmasına göremeyince merak ettim aman kötü birşey olmasında yoğunluk da iyidir
dün çok rüzgarlıydı dışarıda arkadaşını görünce yapıştı cama,başladı bağırmaya bende çıkcam bana ne diye...önce hayır olmas filan dedim hemen yavru köpek bakışı silahını kullandı,benim omuzlar düştü.ii hade çık biraz dedim.sıkıca paketledim onu ama gene de burnu akıyo şincik.kaptı şifayı herhal.hayır bi de hastalanınca aciip kıl oluyo.başımda resmen kaynana gibi herşeye homurdanıyo hiç bişey beğenmiyo.
iki flockem var.büyüğü oğlan,12 yaşında bu bit de 5 yaşında, kız
amin tüm çabalar zati buna yönelik.evet büyüdüler hakketten...ayyy allah bağışlasın büyütmüşün sen kuzuları,,, hayırlı evlat olsunlar inşallah
iki flockem var.büyüğü oğlan,12 yaşında bu bit de 5 yaşında, kız
gelmedi valla...bu saate kadar çoktan gelir en azından bi slm derdi.Allah bağışlasın
ben sabah burcu uğradı sandım bugün hiç gelmedimi
gelmedi valla...bu saate kadar çoktan gelir en azından bi slm derdi.
Tünaydın herkese n'aber millet?
hoşgeldin beynelminel...Tünaydın herkese n'aber millet?
belkim izin filan almıştır....en son girişi dün profilinde öyle gözüküyor
inşallah....kötüyü düşünmeyelim boşver.inşallah kötü bir şey yoktur
ay size dünkü vakamı anlatayım da gülün biraz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?