Ya çok kolaylık oluyor mozaik pasta gibi sarıp atıyorsun buzluğa ihtiyacın olduğunda buzu sökülme den kes fırına verOnu bende bilmiyorum hiç buzluğa atacak kurabiyem olmadı
Ben yuvarlanıyorumNasılsınız hanımlar??
Tşk sizler nasılsınızKızlar keyifler nasıl?
İyiyimTşk sizler nasılsınız
Ben de eski dizilere başladımİyiyimİşler bitti. Şimdi dizi izliyorum
Her yerde seni çok sevmiştim ben ki normalde yaz dizis izlemek hiç adetim değildir.Ben de eski dizilere başladım
Once her yerde sen,kocamın ailesi şimdide yabancı damat 10.bolumunu izliyecegim
Ben de çok sevmiştim ama ömrü kısa oldu ve finali istediğim gibi değildi birçok konu yarım kaldi.Her yerde seni çok sevmiştim ben ki normalde yaz dizis izlemek hiç adetim değildir.
bizde daha eskileri izliyoruzBen de eski dizilere başladım
Once her yerde sen,kocamın ailesi şimdide yabancı damat 10.bolumunu izliyecegim
7. numara yazip bunu gordumYedi Numara benim favarimdi
Onu da hatırlıyorum ama izledim mi tam hatırlamıyorumbizde daha eskileri izliyoruz7. numara enson 10. bolum izledik
Çok iyi değilmiydi kç defa izlesem bıkmıyorum7. numara yazip bunu gordum
Çılgın bediş vardı ya nasıl deli gibi bekler izlerdim tabi you tube yok kaçırdın mı kaçtıOnu da hatırlıyorum ama izledim mi tam hatırlamıyorumtrt1 de oynuyordu.
Kuzenlerim vardı birde trt de yine yeni dizileri pek beğenmiyorum nedense eskiler daha güzel.
Yabancı damat biterse kuzenlerim,7 numara,kaybı sözler ve çılgın bedis var listem de
Geçen gün bakayım dedim vardı internette tabi bütün bölümleri var mı bilmiyorumÇılgın bediş vardı ya nasıl deli gibi bekler izlerdim tabi you tube yok kaçırdın mı kaçtı
Kaybı sözler telefonun azizligine uğramışOnu da hatırlıyorum ama izledim mi tam hatırlamıyorumtrt1 de oynuyordu.
Kuzenlerim vardı birde trt de yine yeni dizileri pek beğenmiyorum nedense eskiler daha güzel.
Yabancı damat biterse kuzenlerim,7 numara,kaybı sözler ve çılgın bedis var listem de
Yabancı damadı ben sevemedim nedenseGeçen gün bakayım dedim vardı internette tabi bütün bölümleri var mı bilmiyorumyabancı damat bitirirsem sıra gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?