fakir ama onurluyum...sen de olmayan bir şey bu...fakirsin sen.. fakir.. fakir..
biz ayrı dunyaların insanlarıyız sen daha iilerine layıksınn
kardeşim benim,fakirliğin gözü kör olsun...sıyırdın sefaletten.benim abin ..emrah!
hayır hamiyet bööle deme ne olur...biz ayrı dunyaların insanlarıyız sen daha iilerine layıksınn
istiahreyi anlatcaktım sana
gidecem gayrı, boya fabrikasında iş dilencem daha...bu ses.. bu ses.. olamaz, git.. git buradan..
emrah git burdann
hepsini denedim ablacım, allah beni bu fakirlikten kurtaracakistiahreyi anlatcaktım sana
gidecem gayrı, boya fabrikasında iş dilencem daha...
anlatayım, kendimize ait sıcacık bir evimiz vardı,işim vardı,kardeşim okula gidiyordu...hımmtmm anlat cnm gordunmu
flockem sen küçük emrahsın
(emrah sırtı dönük cvp vermeden bekler)dur gitmeee gitmmme 1 dakika
kız ben her tipe bürünürüm!küçük emrah haliyle düşünemiyorum
anlatayım, kendimize ait sıcacık bir evimiz vardı,işim vardı,kardeşim okula gidiyordu...
(emrah sırtı dönük cvp vermeden bekler)
amca,şoförlük yaramadı sana...bunuyorsun...biz bunları konuşmuştuk! (kollardan tutulup sarsılır) amcaaaa beni duyuyorsun de mi?o kizla evlenirsen, seni mirasimdan mahrum, evlatliktan menederim.
ben fakir bir anadolu çocuğuyum! bir tekme de sen vur gayrıaslında sen benim kardeşim değillsssinn senn sennn
amca,şoförlük yaramadı sana...bunuyorsun...biz bunları konuşmuştuk! (kollardan tutulup sarsılır) amcaaaa beni duyuyorsun de mi?
merak etme annecim, az evvel kendi ağızınla inkar etti, sen doğumda yanılmışsın, doğurdun sanmışsın ama benim hiç kardeşim olmadı...durun siz evlemezsınız çünkü siz siz kardessınızzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?