ben fakir bir anadolu çocuğuyum! bir tekme de sen vur gayrı
(ÇOTANAKKK! EMRAH TOKAT ATAR) onunla bööle konuşamazsın!o kız bir besleme evelnemzsin diyorum okadar
merak etme annecim, az evvel kendi ağızınla inkar etti, sen doğumda yanılmışsın, doğurdun sanmışsın ama benim hiç kardeşim olmadı...
şoför amcam mı? hmmm o zaman dolaylı yoldan kardeş oluyos gene çünkü o alçakla annem....nayır vurmaycağım sen aslında amcamın çocuğusun biz amca çocuklarıyız emraahhh
merak etme annecim, az evvel kendi ağızınla inkar etti, sen doğumda yanılmışsın, doğurdun sanmışsın ama benim hiç kardeşim olmadı...
(ağlamaklı 1 no.lu emrah bakışı atılır)sen benim nuri amcam değilsen,babam kısırsa,annemde anlatmadıysa...lannnnnnn noluyo kimlik bunalımı yaşıyom!evet senin baban sandığın kısırdı sen benim oğlumsun anan anlatmadımı ben senin nuri amcan değil babanım ananla samimiyetimiz bundan ötürü
(ÇOTANAKKK! EMRAH TOKAT ATAR) onunla bööle konuşamazsın!
(ağlamaklı 1 no.lu emrah bakışı atılır)sen benim nuri amcam değilsen,babam kısırsa,annemde anlatmadıysa...lannnnnnn noluyo kimlik bunalımı yaşıyom!
nuri alço burcu değil miydi?size bi gazoz ısmarlayabılır mıyımm
hayaaatt senı baklıyorum kısss:82:
size bi gazoz ısmarlayabılır mıyımm
(2no.lu emrah bakışı...yarı ağlamaklı yarı öfkeli) yoooo sen asla babam olamazsın...lanet olsun kaderime.anne ben seni ne ediim?anam da yok bu saatten sonra!yarım akıllı kardeşimi alıp gidiyom ben.ekmek kamyoneti gelcek şimdi bakkala,gidip çalmam lazım!adım nuri
suçum baban olmak
(2no.lu emrah bakışı...yarı ağlamaklı yarı öfkeli) yoooo sen asla babam olamazsın...lanet olsun kaderime.anne ben seni ne ediim?anam da yok bu saatten sonra!yarım akıllı kardeşimi alıp gidiyom ben.ekmek kamyoneti gelcek şimdi bakkala,gidip çalmam lazım!
amcam/babam/şoför...baya seriymiş,ben bakkala ulaşmadan iş başına geçmiş..lütfen haddinizi biliniz.
(3 no.lu emrah bakışı...tümüyle öfke,göz yaşı yok.) daha ne açıklayacaksın utanmaz kadın?emrahh yavrumm sana herşeyi açıklaya bilirim ben annen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?