Ölümüne Geyik Topiği :-))

merak etme annecim, az evvel kendi ağızınla inkar etti, sen doğumda yanılmışsın, doğurdun sanmışsın ama benim hiç kardeşim olmadı...

evet senin baban sandığın kısırdı sen benim oğlumsun anan anlatmadımı ben senin nuri amcan değil babanım ananla samimiyetimiz bundan ötürü

merak etme annecim, az evvel kendi ağızınla inkar etti, sen doğumda yanılmışsın, doğurdun sanmışsın ama benim hiç kardeşim olmadı...

evet senin baban sandığın kısırdı sen benim oğlumsun anan anlatmadımı ben senin nuri amcan değil babanım ananla samimiyetimiz bundan ötürü

(ağlamaklı 1 no.lu emrah bakışı atılır)sen benim nuri amcam değilsen,babam kısırsa,annemde anlatmadıysa...lannnnnnn noluyo kimlik bunalımı yaşıyom!

adım nuri
suçum baban olmak
(2no.lu emrah bakışı...yarı ağlamaklı yarı öfkeli) yoooo sen asla babam olamazsın...lanet olsun kaderime.anne ben seni ne ediim?anam da yok bu saatten sonra!yarım akıllı kardeşimi alıp gidiyom ben.ekmek kamyoneti gelcek şimdi bakkala,gidip çalmam lazım!

evet bu salak benim olum olamazz nayırr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…