roller hepten karıştı ama emrah sabit ona görenuri alço burcu değil miydi?
(3 no.lu emrah bakışı...tümüyle öfke,göz yaşı yok.) daha ne açıklayacaksın utanmaz kadın?
kadınlar zeki varlıklardır çünkü iktidar savaşı verirler,erkekler bu yüzden onlarla yarışamaz...kadının kadına yaptığını kimse kımse yapmazmış çok doğru söz iyice anladım
hııı o yüzden hala salak salak herkese kanı ısınıyoherşeyi kardeşinin ilaç parası için yaptımm olummm
kıslaaar bende geldım dr deydım de yenı geldım kızım 2 haftada 600 gr almış yaaa iri dedi dr guldukk
hııı o yüzden hala salak salak herkese kanı ısınıyo
hadi nuri amcam/babam/şoför gardaşımın ilaç parasını temin ediyordu,coşkun abiye ne uydurcan pis musubet!emrah oğlu herşeyi kardeşinin ilaç parası için yaptım dedim duydun mu
beter ol ex-anne...tanrim ne kadar bedbahtim.
hadi nuri amcam/babam/şoför gardaşımın ilaç parasını temin ediyordu,coşkun abiye ne uydurcan pis musubet!
böyleyiz biz kardeşim...kusura bakma...kasdım erkeklerle olan rekabet duyguları değildi cnm ...şurda bır msn lafı yazdım diye ,sankı evının kapı anhtarını istemışısm gıbı ne sapıklımız kaldı yok erkekmıymısız....nerdeyse kalkıp yanıma gelıp dövecek moduna gectı bır arkadas...insan burda msn lafı edınce bu kadar hırpalanmamalı ...sonuçta bır platform burası bir bayan olarak bayan arkadas edınme isteği bu kadar abesmıdır...kı görüyorum ..buluşmalar bıle düzenlenmıs ..bır araya gelınmıs...çok acımasız ve empatıden yoksun arkadslar var...
beter ol ex-anne...
git...anam yok artık benim...kimliğim bile yok lanet olsun bu hayata...oğlum oo bir hataydı ikimizde sarhoşduk deme ole anan kurban olsun sana yiğidim
git...anam yok artık benim...kimliğim bile yok lanet olsun bu hayata...
kahpe kader buna bile izin vermiyo...ekmek çalmaya gitcem gene...peki oğlum ben kendimi asmaya gidiyom sende kendine taş duvar bul çök ağlamaya başla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?