Ölümüne Geyik Topiği :-))

nasıl közlyon kı bide fırnda nasıl yapyorsun makarnayı

iice patatesleri yıkıyor tepsiye koyuyorum ama genelde tavada közlerim
•1 p.kalın kesme makarna(ben fiyonkla yaparım)
•Beyaz peynir
•Dereotu
•Tuz,karabiber
Beşamel sosu için:

•3 su b.süt
•1.5 çorba k.un
•Sıvıyağ
•Tuz,karabiber
Üzeri için:

•kaşar peyniri

Hazırlanışı :
Makarnayı süzmeyecek kadar suda pişirin. Suyunu çekip pişince altını kapatın. Makarnanın üzerine dereotu ve rendelenmiş peynirleri ekleyerek karıştırın.

Diğer tarafta beşamel sosu hazırlayın. Bunun için unu sıvıyağda kavurun. Daha sonra üzerine sütü ekleyin. Karabiber veya muskat ekleyip çırparak pişirin. Pişen sostan biraz ayırdıktan sonra geri kalanı makarnanın üzerine dökerek karıştırın. Karışımı fırın kabına alarak ayırdığınız sosu üzerine gezdirin. Kaşar peynirini de üzerine serptikten sonra 170
derecelik fırında kızarana kadar pişirin.

bekle birlikte gidek...yimah yapmam gerek artık...hepinize ii akşamlar hadi sweedy gidek

Nire beee ben geldim kaçıyonnuzz..Ben bi fırsat bulamadım yemek yapmaya 11 de yedik anca film başladı arkadaşım geldi eşim söylenmeye başlayınca pişmemiş etleri koydum önüne garç gurç yedi garibim...Düdüklüyle atmıştım ocaga aslında fazla pişmemişti..

saol anam bu çok oyuncaklıı uğraşamam hem benimki cinsdir öle herbişeyi sevmez muskat nası bişeymiş ki

sen de bi çiğ yediriyon bi yanmış yediriyon yazık kı adama

ne yapıyorsun yavrum kaçgündür buraları böcükler basmış

O böcüklerle uğraştım ya kız şikayet ediyolardı ya o bendim tehdit ettim onları üzerinize basrım bak cıvığınız çıkar diye kaçtılar.. Ben geç kalkıyorum o yüzden size yetişemiyorum..

sen de bi çiğ yediriyon bi yanmış yediriyon yazık kı adama

Ne yazık ya banane Yaptıklarına saysın paşa paşa yedi sesini çıkarmadan çok lezetli olmuş dedi..Evelsi gün beni rezil etti misafirlere ceza oldu hem ona ..Benim için dediki ya böyle görgüsüz bi karın olsaydı napardı arkadaşına rize aydere gitmiştik ben dereye düştüm ayaklarım ıslandı o günde otelden ayrılmıştık Bagladım converse lerimi arabanın camına iplerinden çoraplarımıda sıkıştırdım arabanın camına trabzona gidene kadar kurudular..REZİL ETMİŞİM Arabaya bakıp kahkaha atmışlar.

canım bir günde saati kur şu geyiği beraber cevirek yaa ozluyom ben seni kız varya sana dua ediyorum unutmuyorum bebiş için ALLAH kabul eder İNŞALLAH

canım bir günde saati kur şu geyiği beraber cevirek yaa ozluyom ben seni kız varya sana dua ediyorum unutmuyorum bebiş için ALLAH kabul eder İNŞALLAH

Ay canım inan çok mutlu oldum inşallah inşallah göbüşüme konar..Allah senden razı olsun gece geç yatıyorum takıntılarımdan..kalkar kalkmaz geliyom gitmişsinizzz

Rizeye gidicektik kandırdı beni uyuz arkadaşı gitmek isteyince tamam sen git demiş otel araba herşey ayarlanmıştı onlar gitti sinirliyim çok ona çok istemiş gitmeyi biz bidaha gidermişiz bi kaç gün böylee ona ceza..Konuşmuyorum..Dün helikopter almış uçuruyodu evde artık onla oynuycakmış benimle ilgilenmiycekmiş Hala yazık değil dimi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…