hevukcannnn:79::79::79::79:
bekle birlikte gidek...yimah yapmam gerek artık...hepinize ii akşamlar hadi sweedy gidekhadin ben kaçar
leyn sorumu cevapla öle gitttthadin ben kaçar
kızlar merhaba ben bugün üye oldum ve sizlere bir merhaba demek istedim
ne yapıyorsun yavrum kaçgündür buraları böcükler basmışEfendim tatlımmm geldiiimmmm :101:
nasıl közlyon kı bide fırnda nasıl yapyorsun makarnayı
bekle birlikte gidek...yimah yapmam gerek artık...hepinize ii akşamlar hadi sweedy gidek
bekle birlikte gidek...yimah yapmam gerek artık...hepinize ii akşamlar hadi sweedy gidek
iice patatesleri yıkıyor tepsiye koyuyorum ama genelde tavada közlerim
•1 p.kalın kesme makarna(ben fiyonkla yaparım)
•Beyaz peynir
•Dereotu
•Tuz,karabiber
Beşamel sosu için:
•3 su b.süt
•1.5 çorba k.un
•Sıvıyağ
•Tuz,karabiber
Üzeri için:
•kaşar peyniri
Hazırlanışı :
Makarnayı süzmeyecek kadar suda pişirin. Suyunu çekip pişince altını kapatın. Makarnanın üzerine dereotu ve rendelenmiş peynirleri ekleyerek karıştırın.
Diğer tarafta beşamel sosu hazırlayın. Bunun için unu sıvıyağda kavurun. Daha sonra üzerine sütü ekleyin. Karabiber veya muskat ekleyip çırparak pişirin. Pişen sostan biraz ayırdıktan sonra geri kalanı makarnanın üzerine dökerek karıştırın. Karışımı fırın kabına alarak ayırdığınız sosu üzerine gezdirin. Kaşar peynirini de üzerine serptikten sonra 170
derecelik fırında kızarana kadar pişirin.
Nire beee ben geldim kaçıyonnuzz..Ben bi fırsat bulamadım yemek yapmaya 11 de yedik anca film başladı arkadaşım geldi eşim söylenmeye başlayınca pişmemiş etleri koydum önüne garç gurç yedi garibim...Düdüklüyle atmıştım ocaga aslında fazla pişmemişti..
ne yapıyorsun yavrum kaçgündür buraları böcükler basmış
sen de bi çiğ yediriyon bi yanmış yediriyon yazık kı adama
O böcüklerle uğraştım ya kız şikayet ediyolardı ya o bendim tehdit ettim onları üzerinize basrım bak cıvığınız çıkar diye kaçtılar..Ben geç kalkıyorum o yüzden size yetişemiyorum..
Ne yazık ya banane Yaptıklarına saysın paşa paşa yedi sesini çıkarmadan çok lezetli olmuş dedi..Evelsi gün beni rezil etti misafirlere ceza oldu hem ona ..Benim için dediki ya böyle görgüsüz bi karın olsaydı napardı arkadaşına rize aydere gitmiştik ben dereye düştüm ayaklarım ıslandı o günde otelden ayrılmıştık Bagladım converse lerimi arabanın camına iplerinden çoraplarımıda sıkıştırdım arabanın camına trabzona gidene kadar kurudular..REZİL ETMİŞİM Arabaya bakıp kahkaha atmışlar.
sanad canım görüşürüzarkadaşlar ben kaçar.
Size bol muhabbetler iyi akşamlar...
canım bir günde saati kur şu geyiği beraber cevirek yaa ozluyom ben seni kız varya sana dua ediyorum unutmuyorum bebiş için ALLAH kabul eder İNŞALLAH
arkadaşlar ben kaçar.
size bol muhabbetler iyi akşamlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?