Ölümüne Geyik Topiği :-))

hani bu lafını hatırlamıstımda oyuzden sordum netten mi öğrendin
ben evlendiğimde teknoloji daha bu kadar gelişmemişti sağdan soldan yolumu buldum gari,gastedeki tarifler yemek kitapları filan işte...haaa unutmadan lezzetler.com sitesi favorim şimdi,oraya da bakabilirsiniz bak,çok güsel şeyler var orda.osmanlı mutfağı bilem var

sizden bana hayır yok oraya bakıyım gariiiii

hımmmm eline sağlık canım ben yemek başına geçer birazdan kociş gelr ayhhh dün çamaşır yıkamıştım hala makinadalar sabah aklımdaydı çıkarıyım diye bu untkanlık beni benden unutturacak

hım ben şimdi yapmaya geçiyorum yanına patates közlücem turşu koyarım sanırım yanınada

Aynen benim Annemde öyleydi.. Açmısınız hadi sizde gelin masaya dendiğinde Annem bi bakış atardı açlık maçlık kalmazdı yok biz evde yedik geldik der kenarda medine dilencileri gibi otururduk..Ayaga kalktığımda tarifi imkansız bi acı hissederdim biyerlerimde çok geçmeden Annemin cimciği oldugunu farkederdim..Şimdi 1 yaşındaki veletler bile çemkiriyo..Geçende benim yiğenler var hakkaten yiğen yiyip bitiriyolar kalemi almışlar benim bembeyaz güzelim koltuğuma harita çizmişler..Tehdit ettim odada onları ıslak mendil verdim bidaha geldiğimde çıkmamışlara bu gördüğünüz yükseklikten (balkondan)aşşagıya atıcam diye..Çıkmıştı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…