tereyağ tabiki tercih,ama sevmiyosan ya da sağlık problemleri varsa diğerlerine bakabilirsin,sıvıyağ da olabilir damak tadına bağlı...yağ margarin mi tereyağı mı?
hani bu lafını hatırlamıstımda oyuzden sordum netten mi öğrendinkıs ben evlendiğimde bi yumurta bilem kıramıyodum,zamanla öğrendim ben
ben evlendiğimde teknoloji daha bu kadar gelişmemiştihani bu lafını hatırlamıstımda oyuzden sordum netten mi öğrendin
ben evlendiğimde teknoloji daha bu kadar gelişmemiştisağdan soldan yolumu buldum gari,gastedeki tarifler yemek kitapları filan işte...haaa unutmadan lezzetler.com sitesi favorim şimdi,oraya da bakabilirsiniz bak,çok güsel şeyler var orda.osmanlı mutfağı bilem var
tavuklu mantar sote ve pirinç pilavı yap...en fazla 25dk alır...evet hadi banada bulun bişiylerrr
evet hadi banada bulun bişiylerrr
didim ya kızzz makarna yap diyeeeben nolcem şimdi ne etcem elbasanın yanına:84:
pilav dün bittitavuklu mantar sote ve pirinç pilavı yap...en fazla 25dk alır...
hmmm...mantıklı..evde 3-4paket makarna var ben bunu niye akıl etmedim ki?didim ya kızzz makarna yap diyeee
bizimkilerin edebi bakışları vardı...1-katil bakış: otur oturduğun yerde gebertirim seni bakışı, 2-intikamcı bakış: eve gidince sorcam ben sana bakışı 3-idam bakışı: eve gidince bitmek bilmeyen eleştirmelerin yapılacağı bakış...her biri birbirinden beterdi.bi bakış atardı ben orda sıvı duruma geçer yerde göl olurdum artık...
nasıl közlyon kı bide fırnda nasıl yapyorsun makarnayıhım ben şimdi yapmaya geçiyorum yanına patates közlücem turşu koyarım sanırım yanınada
patates püresi yappilav dün bitti
leyn sorumu cevapla öle gitttthadin ben kaçar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?