öbür türlü de aslan yelesi gibi oluyo saçlarım...hele ki yıkandığımın ertesi günü uyandığımda tımarhane kaçkını gibi görünüyom...kız o acayip zarar veriyo saça kullanma kırıyo heppp
accık ööle olmuş ya...kusura bakma...:44:ya sen bizi beslicene kurtçukları besledinnn
öbür türlü de aslan yelesi gibi oluyo saçlarım...hele ki yıkandığımın ertesi günü uyandığımda tımarhane kaçkını gibi görünüyom...
olsun kırılmasından iyidir hadeeee hediyelerimi verin artıkkkkk:78::78:
gülşenle tarık akan oynardıııı hepppp gülşene birşey olmadııııben onun erkek haliyle olan filmlerini izlemedim hiç,gülşen bubikoğluna acıyordum hep, onun filmlerindeki kötü adam kim?nuri ve coşkun yok herhal onlar emrahın kadrosunda....
ya sen bizi beslicene kurtçukları besledinnn
olsun kırılmasından iyidir hadeeee hediyelerimi verin artıkkkkk:78::78:
ben burda saçlarımın derdindeyim sen hediyelerin aşk olsun burcuuuu
bana ne senin saçındannn hediyemi verrr:95::95::95:
bonus reklamlarında oynamam gerekiyor benimde.hem kalın telli hem gür düşünün artıköbür türlü de aslan yelesi gibi oluyo saçlarım...hele ki yıkandığımın ertesi günü uyandığımda tımarhane kaçkını gibi görünüyom...
kısır benden sarma benden mezdeke benden pasta limonata swedyden sen ne yaptınnnnn kiiii:84::84::84:o kadar organizasyon yaptım gari...ona saysan?:78:
evet ama sonna bi dönem bülentle oynadı.o kadın olmaya karar verince de 80lilerin sonunda köfte olmuş tarık akana döndü...gülşenle tarık akan oynardıııı hepppp gülşene birşey olmadıııı
seni seviyoruzzzzzzzzz
burcu
öğük...bunlar semirmiş iicene be!
kısır benden sarma benden mezdeke benden pasta limonata swedyden sen ne yaptınnnnn kiiii:84::84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?