canım o kelle li pastayıda götür kaynanayaaa
iyi kaynana ol sende,maruz kalma bööle işlere...tamam da yarın biz kaynana olunca bize yaparlarsa ne yapacağız?
burcu ben resim koyamıyorum gönül koyma bane emi
onun yerine seni goccaman öpsem olumu
Rica ederim canım bu arada bende koçum hazırlıklara başlayın şimdiden
kelebek,yarın sizin gününüz,gitcen mi sultan camiye
ayyy saolll canım benim bu ada nihat doğanın olduğu ada diğildir umarımmmm
senin ki hangi gün bakemmm
nayırrrrrrrryarın mı yoksa:79:
kaşla göz arasında onu mu araştırdın hele!profilinede yazmamış bakkbendemi silsem daha eksantrik olur belkimmm
gitcem gıs gitmemmi heç ama kalabalığa 30 yaşımdayım daha heç girmedim uzaktan bakarız biz daha zevkli oluyooo..
kıslar hade toplanın sizde gelin mesir macunu yersiniz gariii
değil ama istersen orayada gönderebiliriz hem hazır gitmişken nihat doğana hain pusu kurup orada bırakırız ve böylece canım memleketimi bir ..... dan kurtarmış oluruz..
niye bırakmak zorunda kaldın ki? sorabilmemin bi sakıncası yok ise eğer...kıslar kaç gündür sizle paylaşıcam her zaman olduğu gibi unutuyorummm bigün zati kendimi unutcam ben..
aklıma gelmişken söleyeyim bu torba yasa denilen kanunda üni. öğrencilerine de af varya belkim ben okullu olabilecem daha görüşmedim ama içimde bi umut var sizde dua edin nolur benide kapsasın bu aff çok istiyorum okulu bitirmeyi...:93:
kaşla göz arasında onu mu araştırdın hele!
nayırrrr nolamazzz
niye bırakmak zorunda kaldın ki? sorabilmemin bi sakıncası yok ise eğer...
Terör örgütü üyesi değilsen hapisde yatmış dahi olsan seni kapsıyordur. o yüzden için rahat olsunkıslar kaç gündür sizle paylaşıcam her zaman olduğu gibi unutuyorummm bigün zati kendimi unutcam ben..
aklıma gelmişken söleyeyim bu torba yasa denilen kanunda üni. öğrencilerine de af varya belkim ben okullu olabilecem daha görüşmedim ama içimde bi umut var sizde dua edin nolur benide kapsasın bu aff çok istiyorum okulu bitirmeyi...:93:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?