bi dahakine dinliycem seni gari...uğur dündarlık olmuşuz haberim yok!ben sana dedim bayatlamadan hemen yiyelim diye demi
kızlar vermeyin hediyesini çıldırsın kurtlu pasta neyine yetmi
beynelminelin yakaladığı kurtları almaya geldi herhal....sen daha burdamısınnnn
beynelminelin yakaladığı kurtları almaya geldi herhal....
görüşürüz sweedy sana bol şans ve çelik gibi sinirler diliyorum...kızlar bana şans dileyin haden çıkıyom ben şöle 5 6 gibi geçecem kayınvalidye öptüm hepicinize
hade burcum hayat sana senin hakında hayırlı olanları nasipetsin sağlıklı mutlu dolu dolu yıllara
Hade güle güle kzzan mübarek ola :)kızlar bana şans dileyin haden çıkıyom ben şöle 5 6 gibi geçecem kayınvalidye öptüm hepicinize
hade burcum hayat sana senin hakında hayırlı olanları nasipetsin sağlıklı mutlu dolu dolu yıllara
onları yemeyecekmiydiniz hem neden pis işlerini ben yapıyorum hepbeynelminelin yakaladığı kurtları almaya geldi herhal....
sweedeynin kaynanasına suikast hazırlıyos, çaktırma...onları yemeyecekmiydiniz hem neden pis işlerini ben yapıyorum hep
hıh küstüm oynamıyorum.
Şiht çaktırma burcuya hediye olarak pasta aldım onu yiyelim. Diğerinide uğur abiye yollayalım isimsiz olarak
Burcucum buyur bu da senin hediyen (kendimizi düşünmüyoruz herşey senin mutluluğun ve bizim sağlığımız için) Eki Görüntüle 167659 Eki Görüntüle 167659
amanında amanın burcum olmuş 26 işte bu güller senin içinn... mutlu huzurlu sağlıklı seneler canım herşey gönlünce olsun inş...
tşk ederimm canımmmm
Rica ederim canım bu arada bende koçum hazırlıklara başlayın şimdidentşk ederimm canımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?