Ölümüne Geyik Topiği :-))

kıslar ben ollluşumu bıraktım geldim noldu dağılmış herkescikler.. ne o beynelminel bugün seni mi bıraktılar nöbete kısss ....

Yahu 10 günde 350 sayfa yazmışsınız, gözüm korktu valla, bu kadaar geyiğe ne megabitim dayanır ne de kelime hazinem.Ama deneyiciğim, aranıza hoşbulduk.

Yahu 10 günde 350 sayfa yazmışsınız, gözüm korktu valla, bu kadaar geyiğe ne megabitim dayanır ne de kelime hazinem.Ama deneyiciğim, aranıza hoşbulduk.

hoşgeldin bende son sayfadan dalıyorum konulara yok tek tek hepsine mümkün değil çok tatlı dilliyiz akıpp gidiyor sayfalar

amanında amanın hevukcan gelmişşş nörüyomuş bakem ????

düzeldimi kocişinle aranızzzzz....

amanında amanın hevukcan gelmişşş nörüyomuş bakem ????

düzeldimi kocişinle aranızzzzz....

Evet ya zorladım bugün kendimi erken kalktım sohbete yetişim diye kimsecikler kalmamış..Elimi nere atsam kuruyoo ..Çıkayımmmm dağlarada kurttt yesiiiiiiiiiiiiin beniiiiiiiii...goncagülüm kendine helikopter almış gözü görmüyo beniki alçak adam..Dün sevdiği şeyler yaptım barıştık biz küsmeyiz aslında ben işkence yapıyorum kızdığım dönemlerde...

Burcum canım doğum günün kutlu olsun ..Rabbim istediğin zamanda sana ikiz bebek nasip etsin Amin.. Resim eklemeyi bilmiyorum sanda bir traktör tekeri hediye ederdim yoksam..

Benim burcum deişik bak yine ben dışlanmış hissettim kendimi( çıkayım daglara kurttttt yesiiin beniiiiiiiiiii)BOĞA burcuyum bende :128:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…