Ölümüne Geyik Topiği :-))

canım sıkılıyo hevukcummm nebiliyim işte içim sıkılıyo

Hafta sonu çalışıyor olmak belkide sıkıyodur canını..Yada bu aymı böyle anlamadım benimden sağ gözüm yerinden çıkıcak gibi atıyo 1 haftadır sinirselmi anlamadım...Yarın acısını çıkarırsın sıkıntının..

Burcum en azından sabhları işe gidiyon akşamları dönüyosun insan görüyosun hava alıyosun kafan dağılmış oluyo ben köz köz evde oturup anca herşeyi kafama takıyorum..Çalışamıyorumda çok sinirliyim duramıyorum asosyal biri oldum çıktım...

doğru sende haklısın ama bu havalarda canım gezmek tozmak lak lak yapmak istiyo böle bi sinir harbi var üstümde çatacak yer arıyorum resmen

hıımm anladım ama illa hamile dir denilemez dimi

yok o olaya illa hamile demek çok gerçekçi değil
adet geçikmesinden bahsetmemiz için siklusunun 34 günden daha uzun sürmesi gerekir yılda bir iki kez adette düzensizlik olabilir normaldir. ama üst üste tekrarlıyorsa hekime başvurması gerekir cnmm

Hangi hastane canım yakınsa sizin hastane gelirim doğuma Ya dur bende bulmuşken soriyim ben adetin 2.günü.d.kontrol hapına başladım hasta olucak gibi hergün sancım oluyo niekine sen biliyomusunn..

anladım saol canımm

Hangi hastane canım yakınsa sizin hastane gelirim doğuma Ya dur bende bulmuşken soriyim ben adetin 2.günü.d.kontrol hapına başladım hasta olucak gibi hergün sancım oluyo niekine sen biliyomusunn..

bursada canım hastane beklerim :)
neden kullanıyorsun doğum kontrol hapını ?

Hastaneye gittiğim zaman doğum hanenin önünde bekliyorum tahlil beklerken yani aynı ne güzel oluyo viyak viyak bebeler çıkıyo doktorlar koşuşuyo..Çok zevkli oluyo...İşin zormuş..Benim görümcemde hemşire yoğun bakım hemşiresi ama onun işi rahat..arada kntrol ediyo..Bi hasyaların temizliği zormuş miğde lazım ölenleri baglıyo çenesini ayaklarını..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…