Ölümüne Geyik Topiği :-))

görüşürüz kızlar bugun işlerim var birde heeçç keyfim yok kusura bakmayın kızlar pazartesi görüşmek üzere optummm

flocke pek yoğun şu sıralar...kusura kalmayın arkadaşlar,tükkanı da boş bırakmayın....

evt denk gelemedik bir türlü.ben geldim sen gitmiştin..

merhaba cnm.bu siteyi sevdim ben:)hem oyalanıyor insan hemde birçok konuda bilgileniyorsun.buradan ne okuyorsam evde uyguluyorum

net koptu cnm yaa..bu sitede böyle bir sorun yaşıyorum..anlayamadım..

Evet bende bebek için araştırma yaparken buldum iyi geldi burası bizim topiğimizde sıcacıktır hepsi güzel kalpli insanlar

ne güzel..cnm kusura bakma net yine koptu tekrar bağlandım..nerede yaşıyorsun sen?bebeğinide allah bağışlasın,allahım kaderini güzel yazsın cnm.

EEE NELER YAPARSIN ANLATSANA BİRAZ...Benim eşim bu gece yok malesef ben onu bekliyorum arkadaşlarıyla takılıyo..

anladım cnm düzelttim.

Son düzenleme:
ne güzel..cnm kusura bakma net yine koptu tekrar bağlandım..nerede yaşıyorsun sen?bebeğinide allah bağışlasın,allahım kaderini güzel yazsın cnm.

Ben İstanbu, Anadolu yakasında yaşıyorum canım sen ?Bebeğim yok benim ama Olmuyor malesef tüp bebeğe başladım bu ay inşallah olucak..Tüplerim tıkalı biri tıkalı onun hakkında bilgi ararken kendimi burada buldum işte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…