ayyy aslında soracak okadar çok şey varki ama burda olmuyo tabiiii malumakşama kadar neler görüyorum hastanede bir bilsenizz
Hoşgeldin bacım..
akşama kadar neler görüyorum hastanede bir bilsenizz
ayyy aslında soracak okadar çok şey varki ama burda olmuyo tabiiii malum
hoşbulduk canım benim:82: neler yapıyonuz keyifler nasıl:126:
amann nolsun al benden de o kadar cumartesı gunu çalısıyorum,sigarayı bıraktım 4 gündür aklımda 1 tane içsemm :18: sendromu var artı diyetteyim ohoo say say bitmiyorBöyle gördüğün gibi hattan vazgeçmiş canı sıkılan bikaç insan sen nasılsın.?
özeldende sorabilirsiniz canımm
bildiklerimi anlatırım bilmediklerimi hocaya sorar öyle anlatırım :)
Selin bana cevap vermedin yavrucum neden karnım agrıyo neden çok sinirliyim neden gözüm atıyo çıkçak gibi...
OOO sende baya işkence yapıyosun kendine 2si birden yapılırmı..Aç insan çok sinirli oluyo sigara içmeyen dahada sinirli..Ben bi cesaret edemiyorum bırakmaya 3 kez denedim katliam çıktı daha denemiyorum..İnşallah başarırsın bişey kullanıyomusun ilaç filan yoksa kendi iradenlemi bırakmaya çalışıyorsun?
işin tuhaf tarafı aklımda hiç sigara bırakmak bile yoktu.bir anda oldu inadım da tiryakisin bırakamazsın denilince içmedimne biliyim seviyordum kahvenin yanında çayın yanında 7 yıldır beraberdik vala 2 gün nikotin sakızı çiğnedim bugun hiç çiğnemedim hadi şimdi çalışırken aramıyorum da eve bir giriyorum sigara kokusu buram buram kardeşim yanımda içiyor sürekli napcağımı bilemdedim:18:
ayyyy :) gazın var senin
Az kalmış sabret biraz dahanikotin temizlendimi vucüttan tiksinirsin artık..
ayyy canım benim hadi hayırlısı :) hep sancılımı geçer adetlerin böyle?ahahaaa gaz sancısı değil kii bu adet sancısıı..neyse ya az kaldı.. inşallah bitmesine
ayyy canım benim hadi hayırlısı :) hep sancılımı geçer adetlerin böyle?
Benim t.kızıda bıraktı yanımızda duramıyo içerken artık ..Bende bıraksam çok ii olucak aslında hamile kalırsam bırakırım ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?