Ölümüne Geyik Topiği :-))

Böyle gördüğün gibi hattan vazgeçmiş canı sıkılan bikaç insan sen nasılsın.?
amann nolsun al benden de o kadar cumartesı gunu çalısıyorum,sigarayı bıraktım 4 gündür aklımda 1 tane içsemm :18: sendromu var artı diyetteyim ohoo say say bitmiyor

OOO sende baya işkence yapıyosun kendine 2si birden yapılırmı..Aç insan çok sinirli oluyo sigara içmeyen dahada sinirli..Ben bi cesaret edemiyorum bırakmaya 3 kez denedim katliam çıktı daha denemiyorum..İnşallah başarırsın bişey kullanıyomusun ilaç filan yoksa kendi iradenlemi bırakmaya çalışıyorsun?

işin tuhaf tarafı aklımda hiç sigara bırakmak bile yoktu.bir anda oldu inadım da tiryakisin bırakamazsın denilince içmedim ne biliyim seviyordum kahvenin yanında çayın yanında 7 yıldır beraberdik vala 2 gün nikotin sakızı çiğnedim bugun hiç çiğnemedim hadi şimdi çalışırken aramıyorum da eve bir giriyorum sigara kokusu buram buram kardeşim yanımda içiyor sürekli napcağımı bilemdedim:18:

Az kalmış sabret biraz dahanikotin temizlendimi vucüttan tiksinirsin artık..

Benim t.kızıda bıraktı yanımızda duramıyo içerken artık ..Bende bıraksam çok ii olucak aslında hamile kalırsam bırakırım ..

ayyy canım benim hadi hayırlısı :) hep sancılımı geçer adetlerin böyle?

Malesef evet hastanelik oluyorum illaki her ay.Bu ay olmaz sanırım ama sancım hap kullanıyorum 30dada iğneye başlıycam ..yumurta baskılamak için..

Benim t.kızıda bıraktı yanımızda duramıyo içerken artık ..Bende bıraksam çok ii olucak aslında hamile kalırsam bırakırım ..

vala canım belki seninde bir anda olur ki benim aklımdan şu ana kadar bırakmak kelimesi bile geçmemiştir bakalım hayırlısı

En etkili yöntöm aniden bırakmak zaten..Ben bırakma kararı verince canım daha çok istiyo sigara..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…