ben akşam yokum ki flockem yaptırsın sanaakşam ben de istiyorum yoğun istek üzerine dedim kimse cevap vermedi:84::84:
yoğun istek üzerine şu yogayı akşam da yapalım ya:84::84: patron tepemde çünkü:84::84:
sen geldin mi bizle
kız ne bağırıyorsun benimkde duycak şimdi
zaten geçen söylendi pc ye bakıp neden gülüyorsun diye
burcum sen niye yoksuno zman akşam mandalinam,beynelminel ve flocke hocamla yapalım
ben korkuyorum ondan en son yaptığımda flocke zor kurtardı beni engin denizlerde sonsuzluğu buluyordum az kalsın
yaaa kıyıda bırakmıştım seni en son koca koca gemilere el sallıyodun....dalgalar nası da çekip almış seni ta derinlere....ben korkuyorum ondan en son yaptığımda flocke zor kurtardı beni engin denizlerde sonsuzluğu buluyordum az kalsın
günaydın mandalinam....
hadi bunu kutlayalım yakalım bir cigara
günaydın mandalina
burcu bakıyorumda bizi ekarte ediyorsun "bende üniverste okudum bende nişantaşı cocuğuyum" buhran oluyumda gör sen yogayı da gününü de
ne bilim ben seni gelmedin zannettm gel yamacımıza kaybolursunsen söylemmeyince bende arkanızdan gizlice takip ediyom
ana!yuzuyoruz yuzuyoruz engin tertemiz sular içinde şırıl şırıllll yuzerkene bir şempaze tepemizde geçiyor
yüzebildiğin kadar yüzseydin mandalinam hiç olmadı bir adaya düşer orda devam ederdin hayatına
ben de arada gülüyorum tuhaf tuhaf bakıolar
yaaa kıyıda bırakmıştım seni en son koca koca gemilere el sallıyodun....dalgalar nası da çekip almış seni ta derinlere....
ne bilim ben seni gelmedin zannettm gel yamacımıza kaybolursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?