biraz fazlagiydir onnarı be,palmiyelerin arasından bizimkiler çıkarsa o hindistan cevizini komple yuttururlar bize,bi don filan giysinler en azından...aydi flockem şimmmddddddiii yemyeşilllll bir yerdeyiz bir yanımızda şırıl şırıl akan bir dere var yemyeşil ağaçların altında hamaklarımıza yatmışız çevremizde yerli hizmetkarlarımız var önlerini yaprakla kapatmışlar bize hindisatan cevizi yatağında çeşitli egzotik meyvalr ve içecekler getiriyorlar biz onları yerken bizi yelliyorlar
dere kenarına mı gidiyos şincik?şelale miydi yoksam?
biraz fazlagiydir onnarı be,palmiyelerin arasından bizimkiler çıkarsa o hindistan cevizini komple yuttururlar bize,bi don filan giysinler en azından...
burcum sevdim ben burayıbir yandan muhabbet edip birazda kestirir gibiyiz etrafımızda su sesinden ve kuş sesinden başka hiç ses yokkkk ohhhhh deyip bu güzel ortamı içimize çekiyoruzzzz
flocke, burcu ben şimdi yoga yaparsam başkanım odaya gelirse yüzünün alacağı hali çok merak ediyorum.
kız sen dedin,önlerinde yapraklar var diye....erkek olduklarını nerden çıkardın flockeeee
dumur anı buna denir o vakit...flocke, burcu ben şimdi yoga yaparsam başkanım odaya gelirse yüzünün alacağı hali çok merak ediyorum.
çağır onu o da yoga yapsın bizimle....sinir filan kalmazhaha inanır mısın ben de onu düşünüyordum kendi kendime patron beni yoga yaparken görse adam çıldırır. zaten bu aralar çok asabi
saltanatı hiç sevmem gari sen bin ben yürüycem!kadında koyar onune yaprak niyesssseeeee
azcık kestirdikten sonraaaa kalmısız biraz dolaşcaz ama odane bize taht gibi bişey yapmışlar ustune oturuyoruz biz omuzlarında taşıyolar biraz ormanı gezdirecekler...
ii hade madem çok ısrar ediyon kırmiim seni kay öteye accık...olmazzzz binnnn taşıycaklarrr bak karışma atarım seni yogadan heeee
haha inanır mısın ben de onu düşünüyordum kendi kendime patron beni yoga yaparken görse adam çıldırır. zaten bu aralar çok asabi
beş taş mı?baya oldu oynamayalı...neyseeee gezdirdiler bize o güzelim ormanı indik biraz dere kenarında yuruyoz sen çakıl taşlarıyla oynuyoz
beynel-can tuğçe geliyonuz mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?