olur tabe,yaparız....ay ne güzel olurdu halulu dansı mı ne diyorlardı ondanda yapar mıyız?
bir cigara yakıyoz şöleee karşılıklı tütüyoruzzzzz oturmusuz bi tasın ustuneeee ohhhhhh
kız ben 3saattir içmiyom,bırakmayı deniyom ne ettin burcum?bir cigara yakıyoz şöleee karşılıklı tütüyoruzzzzz oturmusuz bi tasın ustuneeee ohhhhhh
kız ben 3saattir içmiyom,bırakmayı deniyom ne ettin burcum?
inelim burcum,yüzelim....sen biliyon mu onların dilini?sööle indirsinler...cigaralarımız ıçtıkten sonraaaaaa yuruyusumuze devam ediyoruz sonra 2 salıncak görüyoruz derenin orta yerinde agaç dalına yapılmış yerliler bizi bindirp salıyorlar sallanırken ayaklarımız suya deyip serinliyo
nebiliyim ben olsunn bu yogaaa gercek degilllll anlaşıldı niye çenen düşmüş bugun senin
inelim burcum,yüzelim....sen biliyon mu onların dilini?sööle indirsinler...
dur şarkıyı biliyom,mahsunun ykılmadım ayaktayım şarkısı de mi?neyse salıncağımızda serin serin sallanırken yerli kızlar sarkılar söyluyorlarrr
cigaralarımız ıçtıkten sonraaaaaa yuruyusumuze devam ediyoruz sonra 2 salıncak görüyoruz derenin orta yerinde agaç dalına yapılmış yerliler bizi bindirp salıyorlar sallanırken ayaklarımız suya deyip serinliyo
kız ben 3saattir içmiyom,bırakmayı deniyom ne ettin burcum?
günaydın mandalinam....günaydın hanımlar mutlu günler
dur şarkıyı biliyom,mahsunun ykılmadım ayaktayım şarkısı de mi?
günaydın mandalina
burcu bakıyorumda bizi ekarte ediyorsun "bende üniverste okudum bende nişantaşı cocuğuyum" buhran oluyumda gör sen yogayı da gününü de
günaydın mandalina
burcu bakıyorumda bizi ekarte ediyorsun "bende üniverste okudum bende nişantaşı cocuğuyum" buhran oluyumda gör sen yogayı da gününü de
dilini bilmiyom ne oyniim onna,yok burcum onnar kendi aralarında oynasınlar biz yüzek gari....temammm dur söliyimmmm heyy heyyy ohara!
-bizulukımı indiriyorukı biz dereyeke yuzoruzzzz
oheyy oheyyyy
ohara bizi indiriyor yuzmeye gidiyoz senleeee o serin sularda yuzecek yerli kızlarlarda geliyorlar su oyunları oynuyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?