Ölümüne Geyik Topiği :-))

ben verdim bennnnn kimsenin aklına gelmemiş dur dedim tükkanımızı beş yıuldızlı yapakkkkk

bu arada günaydın hatunlar hala yoga mı yaparsınız

dereydi buraları en son ama...okyanusa bağlantısı yoktur herhal...hizmetkarların dilinden de anlamıyom ki onnarı çağıriim...burcum da getti...kaldık mı bööle beynelminel?!

bence burcuyu hizmetkarlar kaçırdı hizmetkarların aslında geçmişe dayanan kızılderili soyundan geldiği öğrenildi,bence gidip onlar burcuyu ateş üstüne kazana koymadan kurtarmalıyız

gari lafını nası da yapıştırdım ağızınıza demi

nerede kime ben kaçırdım yine birşeyleri

burcum bu yoga saçma sapan bi boyuta gidiyo....tuğçe yolda,beynelminel suyun içinde benim deniz yatağına yüzüyo,mandalina sustu eren kayıp sen de yönlendirmeyi kestin gari!

geldim vatandaşıma hizmet edip geldim

bensiz yogo böyle olur işte ohh olsun

etmeyin haytaı bekleyin dedim kimse dinlemedi beni

dereydi buraları en son ama...okyanusa bağlantısı yoktur herhal...hizmetkarların dilinden de anlamıyom ki onnarı çağıriim...burcum da getti...kaldık mı bööle beynelminel?!

halaku şakayu bakayu de onlar anlar herhal burcu bu kadarını öğretti

hayal gücümüzün sınırı yok sen ne yemek yapacaksan bir tabakcıkta bana gönder olur mu?
seni bekliyoz anacım

ben verdim bennnnn kimsenin aklına gelmemiş dur dedim tükkanımızı beş yıuldızlı yapakkkkk

bu arada günaydın hatunlar hala yoga mı yaparsınız

yoga yaparken alıcılar karıştı millet sıyırdı ben atlas okyanusuna doğru giderken flock beni kurardı. sanırım yerliler burcuyu karçırdı biz acıktık böle kala kaldık

kelebekcim hoş geldin yogaya dalınca okyanuslar,dereler,hizmetkarlar hepsi birbirine girdi vala nasılsın canım benim

yoga yaparken alıcılar karıştı millet sıyırdı ben atlas okyanusuna doğru giderken flock beni kurardı. sanırım yerliler burcuyu karçırdı biz acıktık böle kala kaldık

kelebekcim hoş geldin yogaya dalınca okyanuslar,dereler,hizmetkarlar hepsi birbirine girdi vala nasılsın canım benim

canım görüyoruz seni de benim azcık işlerime bakmam lazım kızma emi

yok kısss şaka yaptıım kızarmıyım heççç öpüyorum hepicinizi benimde misafirim gelecek hazırlık yapıyorum ama size bakmadanda duramıyom nolcek benim bu halim bilmem kk bağımllık yaptı amateme başvursammm

hımm demek ki evde kekler, poğaçalar, kısırlar olucak ben de istiyorummm hepsindenn:84:

huuuuuuneler yapacan

hımm demek ki evde kekler, poğaçalar, kısırlar olucak ben de istiyorummm hepsindenn:84:

two istesen vermez bu kepelek gel biz pencereden dalalım içeri

eveeeeeeeeeeeet bugünkü mönü muzlu rulo pasta ev yapımı kumpir vs.. (9daha tam karar vermedimde ) gelin kıslar hep beraber yiyek daha tatlı olsun başımla beraber beklerimm gariii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…