günaydınlar.... elemanlarım,bugün tükkanımız için kutlu ve mutlu bir gün...istikrarlı bir çalışma planımız olmaya bilir,ve hatta aspartamlı limonata ile kurtlu kuru pasta da dağtıyo olabiliriz,ya da arada bi böcük de tespit etmiş olabiliriz lakin,tükkanımıza 5 yıldız vermişler...artık beş yıldızlı bi tükkanız arkadaşlar,sağ olun var olun!
benim kaçmam lazım arkadaşlar,öğlene yemek yok gari...:79:
dereydi buraları en son ama...okyanusa bağlantısı yoktur herhal...hizmetkarların dilinden de anlamıyom ki onnarı çağıriim...burcum da getti...kaldık mı bööle beynelminel?!
burcuuuu,alo suyun ortasında plastik bi deniz yatağınla kalakaldım,beynel-canla oturuyos bööle...ne etces anlat hele...
gari lafını nası da yapıştırdım ağızınıza demi
burcum bu yoga saçma sapan bi boyuta gidiyo....tuğçe yolda,beynelminel suyun içinde benim deniz yatağına yüzüyo,mandalina sustu eren kayıp sen de yönlendirmeyi kestin gari!
bensiz yogo böyle olur işte ohh olsun
dereydi buraları en son ama...okyanusa bağlantısı yoktur herhal...hizmetkarların dilinden de anlamıyom ki onnarı çağıriim...burcum da getti...kaldık mı bööle beynelminel?!
hoşgeldin kepelek
ben verdim bennnnnkimsenin aklına gelmemiş dur dedim tükkanımızı beş yıuldızlı yapakkkkk
bu arada günaydın hatunlar hala yoga mı yaparsınız
ben başılcaktım ağlamaya beni kimse görmüyo dieee
tşk ederim hoışbulduuumm
ben başılcaktım ağlamaya beni kimse görmüyo dieee
tşk ederim hoışbulduuumm
yoga yaparken alıcılar karıştı millet sıyırdı ben atlas okyanusuna doğru giderken flock beni kurardı. sanırım yerliler burcuyu karçırdı biz acıktık böle kala kaldık
kelebekcim hoş geldin yogaya dalınca okyanuslar,dereler,hizmetkarlar hepsi birbirine girdi valanasılsın canım benim
canım görüyoruz seni de benim azcık işlerime bakmam lazımkızma emi
kelbekcimmmm hoş geldinnnnn
ağlama kıyamam kelebeğim
yok kısss şaka yaptıım kızarmıyım heççç öpüyorum hepicinizibenimde misafirim gelecek hazırlık yapıyorum ama size bakmadanda duramıyom nolcek benim bu halim bilmem kk bağımllık yaptı amateme başvursammm
yok kısss şaka yaptıım kızarmıyım heççç öpüyorum hepicinizibenimde misafirim gelecek hazırlık yapıyorum ama size bakmadanda duramıyom nolcek benim bu halim bilmem kk bağımllık yaptı amateme başvursammm
hımm demek ki evde kekler, poğaçalar, kısırlar olucakben de istiyorummm hepsindenn:84:
hımm demek ki evde kekler, poğaçalar, kısırlar olucakben de istiyorummm hepsindenn:84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?