geldi valla aklıma eşimede dingil dedi zatenama 62 yaşında sevgilisi varmış
62 yaşında sevgili yapmış. helal bak ben yarı yaşındayım cesaret edemiyorum.
ne yapacaksın. gülüp geçiyorum. İnsanlar her yerde her zaman özel olduklarını hissetmek istiyor. Sanırım bu konuda en sabırlı ben olduğum için arkadaşlar genellikle bana gönderiyor arızalı tipleri
kesin bu isimsiz ziyaretçi burcudur. Burcu çık bakalım o ağacın arkasından
valla ben gittiğim hiç bir yerde kendimi özel hissedemiyorum özel hastanede bile özel olamıyorum kaldıki diğer kurumlarda hiç değil aynı şeyi hiçbir vatandaşa yapmıyorum sabır gösteriyorum ama sabır gösterdikçe tepeye çıkıyor bazıları yolunu buldum yüzüm gülüyor ama içim küfür ediyor en azından ruhum rahatlıyor
nerden anladın ki
selammmmm:79::79::79:selammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
yok hayatım günahımı aldın ben değilim ben yemeğe kaçtım bir kere özel girmiştim onda da ofline görününorum ziyaretçi olarak değil
selammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
cesaret edene bak dördüncülüğe adayamcayı tanısaydın sende cesaret etmeyi aklına bile getirmezdin giderken diyorki telefonumu vereyim yok dedim evraklarda var oradan bakarım sorun olursa ararım yok diyor tekrar verebilirim sorun değil
ne biliyonnsenin günahından en çıkar be :)
hımmmm şeytan da bir zamanlar melekti unutma:89:melek gibisindirde ondan
napalım flockemle yoga yapıyorduk onun herüfü geldi yemek yapmaya gittinördünüz bakim ben yokkenne? herkes iyidir umarım
güzel taktikmiş ama ben bunu birlikte çalıştığım arkadaşlarıma yapıyorum. hatta tek seferde en fazla hayvan ismi sayan insan ödülünü alacağım.
takip ettiğim kadarıyla genelde burcu muhabbet durumuna göre bu şekilde bakıp sonra normal üyelikle geliyor.
selammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
yok hayatım günahımı aldın ben değilim ben yemeğe kaçtım bir kere özel girmiştim onda da ofline görününorum ziyaretçi olarak değil
hımmmm şeytan da bir zamanlar melekti unutma:89:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?