Ölümüne Geyik Topiği :-))

62 yaşında sevgili yapmış. helal bak ben yarı yaşındayım cesaret edemiyorum.

cesaret edene bak dördüncülüğe aday amcayı tanısaydın sende cesaret etmeyi aklına bile getirmezdin giderken diyorki telefonumu vereyim yok dedim evraklarda var oradan bakarım sorun olursa ararım yok diyor tekrar verebilirim sorun değil

ne yapacaksın. gülüp geçiyorum. İnsanlar her yerde her zaman özel olduklarını hissetmek istiyor. Sanırım bu konuda en sabırlı ben olduğum için arkadaşlar genellikle bana gönderiyor arızalı tipleri

valla ben gittiğim hiç bir yerde kendimi özel hissedemiyorum özel hastanede bile özel olamıyorum kaldıki diğer kurumlarda hiç değil aynı şeyi hiçbir vatandaşa yapmıyorum sabır gösteriyorum ama sabır gösterdikçe tepeye çıkıyor bazıları yolunu buldum yüzüm gülüyor ama içim küfür ediyor en azından ruhum rahatlıyor

güzel taktikmiş ama ben bunu birlikte çalıştığım arkadaşlarıma yapıyorum. hatta tek seferde en fazla hayvan ismi sayan insan ödülünü alacağım.

yok hayatım günahımı aldın ben değilim ben yemeğe kaçtım bir kere özel girmiştim onda da ofline görününorum ziyaretçi olarak değil

güzel taktikmiş ama ben bunu birlikte çalıştığım arkadaşlarıma yapıyorum. hatta tek seferde en fazla hayvan ismi sayan insan ödülünü alacağım.

ödülün geliyor

takip ettiğim kadarıyla genelde burcu muhabbet durumuna göre bu şekilde bakıp sonra normal üyelikle geliyor.

vay uyanık vay

selammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

aleyküm selam hoşgeldin

yok hayatım günahımı aldın ben değilim ben yemeğe kaçtım bir kere özel girmiştim onda da ofline görününorum ziyaretçi olarak değil

vay uyanık demiştim sana geri alayım ozaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…