Ölümüne Geyik Topiği :-))

offf simdi evde olmak vardı yapardım bir kısır annemle oturur yerdik çayla sonra bir de üstüne türk kahvesi balkonda sıcak güneşte ohh evde oturmayı özlüyorum vala çalışırken

vatandaş geldi bir şey sormaya sözde taa orhangaziye kadar anlattı elemanlar gelince kalkmak zorunda kaldı uyyyy

az önce giden amca ki geldiği vakit çoook oldu anlatıyor;

82 yaşındaymış dinçmiş sağlıklıymış molla torunuymuş bilgisi çokmuş severmiş okumayı gezmeyi orhangazi camisi dedi galiba caminin adını unuttum mimarı oymuş pencerelerini açtırmış falan fıstık

amcamın ilk eşi gırtlak kanseriymiş ölmemiş yıllarca 72 yaşında ölmüş ikinciyi almış oda çocukken geçirmiş zatüre evlenince çocukken geçirdiği hastalığa bağlı akciğerleri delikmiş oda ölmüş üçüncüyü almış oda evlendikten sonra çıkmış hastalığı ilik romatizması elleri filan tutulmuş kadının geçen sene evlenmiş şimdi ölsede diyor yenisi alsam "yenisini buldum 62 yaşında sevgilim var hayat dolu sağlam hep çürükler beni buldu şimdiden heryerine bakıyorum çürük çıkmasın " çok mutluymuş yaşı varmış ama dinçmiş falan amca anlattıkça odada yanlızım korktum Allahtan elemanlar geldi öğle yemeği benim çıkmam lazım dedim gitti

kız bak reklamını çok yapmış sonra seni istemeye gelmesin mi sakın

kız taktı ona neymişte bu kadar kapı olur muymuş. biz çok saygısızmışızz insanlarla bilgisayar gibi ruhsuz konuşuyormuşuz.Neden sadece soduğu sorulara cevap veriyormuşuz. Yine bana gönderecekler

çok kapı var işini bitirip hemen gitmesi için bir an önce çıkış yapsın diye
saygı hakedilir
bilgisayar konuşmaki nasıl bir benzetmedir
sorduğu sorulara cevap vermeyecekmisiniz sormadığı sorulara nasıl cevap verilirki aklını nasıl okuyabiliriz
hayırlı olsun nur topu gibi vatandaşın beynelim

ne yapacaksın. gülüp geçiyorum. İnsanlar her yerde her zaman özel olduklarını hissetmek istiyor. Sanırım bu konuda en sabırlı ben olduğum için arkadaşlar genellikle bana gönderiyor arızalı tipleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…