Ölümüne Geyik Topiği :-))

netim cillop gibi çalışıyor elmi...hiiiiç şansın yok!hevuk da gece vardiiyasında, ne etcen şincik?

Elminin kendi burda ama ruhu yok sanırım elmiiii pabucu yarım çık dışarıya oynayalım...İyii geceler flocke.. tatliş rüyalar.. kociş banyoya girdi bi hışımla pc saldırdım kaçıyom ben görmesin..Boşuycak sonunda beni..

Benim nette o saatlerde öyleydi şimdi çok ii siteden dolayıda olabiliililüüüyyyy

tamam hevuk-can,yarın tükkanı burcu açacak gene,görüşürüz iyi geceler. elmi çıtın çıkmıyor,yannışlıkla gazozlarından mı içtin ne ettin?

sizin ora derli toplu herhal,indiklerine göre...bizimkinde kedi boyutunda sıçanlar var bi de borudan tıp tıp diye sular damlıyor,sanarsın ki testere dört filmindesin...

anam burda bi kar var bi kar var sıpa uyusaydı dışarı çıkacaktım yaaaa

seninki de uyumuyo demek...bugün ne olduysa benim paçi de baykuş takılıyor....

benim telefon durduk yere çağrı atmış kocişe telefon mutfaktaydı yalnız ben çocuk odasındaydım kilitliydi hatta aradı ki neoldu diye bi tırstım evi 3 harfliler bastı diye:96:

benim telefon durduk yere çağrı atmış kocişe telefon mutfaktaydı yalnız ben çocuk odasındaydım kilitliydi hatta aradı ki neoldu diye bi tırstım evi 3 harfliler bastı diye:96:
hayır olsun..........eşin şaka filan yapıyo olmasın?

canım sen buralardamısın bi çorba içip geliyom hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…