olsun be elmi okuyup sonradan takip edip alıntıyla da aramıza katılabilirsinahanda 3 kisi olduk-ya ben buranin hep sohbetlerini kaciriyom yaww.
su kiz bana nefes aldirmiyo
elmi????...
yaaaa bu gün benim net çok yavaş düşe kalka anca yazıyorum sanal çelmemi takıyon napıyon elmine oldu korktun mu burayada dadaninca
gelsin kizlarr calsin sazlar oynasin kizlarr
Zaten yeni ya Elmicim 3 kişi 2 kişi ile sohbet dönüyo Nasılsın ? sen Almanya'damı yaşıyordun sizdede kar varmı ?
Zaten yeni ya Elmicim 3 kişi 2 kişi ile sohbet dönüyo Nasılsın ? sen Almanya'damı yaşıyordun sizdede kar varmı ?
yooo ben bisey yapmiyomki:97yaaaa bu gün benim net çok yavaş düşe kalka anca yazıyorum sanal çelmemi takıyon napıyon elmi
olsun be elmi okuyup sonradan takip edip alıntıyla da aramıza katılabilirsin
neus mu ? hangi eyalette ?:26:elmi almanyanın neresindesin benim amcamlar varda neus diyolar onların oturduğu yer
hele ki kuzeyde gök yırtılmış gibi yağar öğlen açarsın ışıkları evde arap kızı gibi camdan bakarsınewt öyle oluyo. Almanyadayim ewet.kar yok ama yagmur basladi yagmurda baslayinca burda dinmek bilmezkine
yani sweedy koskoca almanyada neus denen bi yeri aklında tutabiliyon da daha çok akılda kalabilecek bir eyalet ismini bilmiyonbilmiyom ki
yani sweedy koskoca almanyada neus denen bi yeri aklında tutabiliyon da daha çok akılda kalabilecek bir eyalet ismini bilmiyonbilmiyom ki
yani sweedy koskoca almanyada neus denen bi yeri aklında tutabiliyon da daha çok akılda kalabilecek bir eyalet ismini bilmiyon
aferin asker!!!!nöbete devam.Not:Asayiş berkemal ..( elmi burdabide )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?