Ölümüne Geyik Topiği :-))

biz her zaman aynı 11de uyuttum 11 45 ayakta
peh, çok bilem uyumuş.kim bilir o 45 dakkada neler kaçırmıştır!benim cüce bebekliğinden beri uykuyu sevmez.13aylıkken öğlen uykusunu kaldırmıştı düşünebiliyor musun?akşamları sekiz gibi yatardı bu 9,10 ve 10.30a kadar çıktı.şimdi bugün yeni bi devrimi mi deniyo ne?uyyamıyom ben diyo!umarım bu sadece bugünlük için geçerli olur.

abooo annem bizi öğlen uykusuna yatırırdı ki güzel olacaksın diyerekten kandırırdı 13 aylık ne dimek yaf.inş bu günlüktür yoksa zıvanadan çıkarlar Allah muhafaza

abooo annem bizi öğlen uykusuna yatırırdı ki güzel olacaksın diyerekten kandırırdı 13 aylık ne dimek yaf.inş bu günlüktür yoksa zıvanadan çıkarlar Allah muhafaza
bizimkinin halleri işte...ben de sadece bugünlük olmasını umuyorum.ama aklıma takılmıyor değil,5 yaşında kendisi,'acaba daha ne kadar sınırlarımı zorlayabilirim' dönemine mi girdi?oğlumdan antremanlıyım.çocukların bööle dönem dönem tuhaflıkları oluyo.öyleyse eğer yarın akşam kendini belli eder

ilk defa gelince tırstım tüm ışıkları yaktım oturdum öyle

teknik bir problemdir kafana takma ve düşünmemeye çalış iyisimi

herife söylesemde çocuğa baksad ben şöyle bi dışarı çıkıp gezsem bi iyi olur ki

ya ne oluyo yaa bi msj yazim dedim bir türlü gitmedi.
araniza katilamiyo m
ya bugün burda bi sorun var herhal elmi,ben de en sonunda çıkmıştım.bende sorun var sandım ta ki giderdiğimi düşünüp girene kadar.hain hevuk dedi sonna bende de ööle diye!

ya bugün burda bi sorun var herhal elmi,ben de en sonunda çıkmıştım.bende sorun var sandım ta ki giderdiğimi düşünüp girene kadar.hain hevuk dedi sonna bende de ööle diye!

hay ağzını öpüyüm bende aynı sorunu yaşadıydım

elmi almanyanın neresindesin benim amcamlar varda neus diyolar onların oturduğu yer
Bielefeld eyim canmm.biraz gec oldu amma
neus mu ? hangi eyalette ?:26:
nordwesfallen galiba
tamam hevuk-can,yarın tükkanı burcu açacak gene,görüşürüz iyi geceler. elmi çıtın çıkmıyor,yannışlıkla gazozlarından mı içtin ne ettin?
yazamiyorumki

hee temam temam sincik anladim.

sweedy?çitten gaza gelip gitmedin de mi?gece gece aile faciasına neden olmiim bi de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…