Ölümüne Geyik Topiği :-))

sağol canım benim ama lütfen şu ceyiz işine bir el atalım siz tecrübelisiniz ben bilmiyorum
canım hiç dert etme bak benim 2 odam hala boş bizim umrumuzda değil gıdıklasıp boşuyoruz evde ortada sehpem bilem yok rahat rahat boğusuyoruz gecen adamı sakatladım

bende böle dert etmiştim ama bunun sonu yok çünkü eksik heeçççç bitmiyo sen önemlileri al nevresim havlu yastık yorgan tabak çanak bunları al zaten vırt zırt büsrsürü gelen geitiryo bana genelde lif havlu patik tabak getiren oldu haaa bide ketıl sanki evlenen banyo yapar kurulanır patiğini giyer nazmaza oturur bide çay demler düşüncesi var milletin hep aynı hediyeler..... birde ben çok titizlendim eşyada falan bir sürü para bayıldım mobilyalarımı yanlış montajladılar çekmecelerin boyutları uyuşmuyo deri koltuk takımı yaptırdım kapıdan sokarken yırttılar ve adam dükkanı kapadı benim takım yarım kaldı bi koltuk bide sandalyeleri getirdi sehpa berjer minderler sırra kadem bastı yani nekadar panik sterss okadar sorunnnn olyor bide tartışma falan çok oluyo oyuzden sen önemli gördüğün şeyleri al stress yapma

ayy burcumm vala kesin öyle bir şey olsa bende çok takardım kafama en iyisi bu psikolojiyi atmam lazım kafamdan

biden bizim evi dekore ederken başımıza gelenler geçti gözümün önünden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…