- 24 Şubat 2011
- 4.563
- 1.380
- 333
aman alan adam seni isteyecek çeyizi napsın. sıkma canını bir maaşınla takside girer düzersin hepsini. hem hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin.
aynen ööle,çamaşırmakinası ve buzdolabı demirbaş ve evin farzı,gerisi zamanla olur boşver...aman alan adam seni isteyecek çeyizi napsın. sıkma canını bir maaşınla takside girer düzersin hepsini. hem hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin.
yanlız benim hiç çeyizim yok kızlar ya napcam benartık bir yerden baslamam gerekiyor bir el atın şu duruma
her akşam liste yap...baba evine göz gezdir,gözüne ne çarpıyosa yaz gari...hepsini birden alcak değilsin ya...sağol canım benim orası öyle ama incik cincik gözümde büyüyor yav nasıl hepsini hatırlayıp alcam ben
sağol canım benim orası öyle ama incik cincik gözümde büyüyor yav nasıl hepsini hatırlayıp alcam ben
aman alan adam seni isteyecek çeyizi napsın. sıkma canını bir maaşınla takside girer düzersin hepsini. hem hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin.
bende de telaş oldu şincik hay allah..14yıl ne çabuk da geçmiş...daha dün bu benim derdimdi...
al koy tabi kenara...sen şimdi beyaz eşya ve elektonikleri gözünde büyütüyon ama inan işin tam tersi küçük mutfak eşyaları nevresimler yastıklar çatal bıçak zart zurt bütün büyük eşyalara basıp geçiyo...sağolunnn kuzucuklarımmflockem bugünden baslıyayım o zman listeye ben yazayım da her ay biraz biraz alayım artık dimi
bende de telaş oldu şincik hay allah..14yıl ne çabuk da geçmiş...daha dün bu benim derdimdi...
yok ben ayaklarımı kırıp koştum...14 yıl baya olmuş flockem sanırım ben evde kalcam:85:
inşallah canım...önemli olan evde huzurun olması,iki farklı renk tabaktan yemek yemek hiç önemli olmuyo o zaman...maşallah flockeminşallah ben de ilerde senin gibi derim 14 yıl ne cabuk geçmiş diye
tamam bekliyos...Selam hepinize, bi kaç saat sonra gelcem, şimdi kokmadan banyuuu yapmam lazım artık.
yok ben ayaklarımı kırıp koştum...
Selam hepinize, bi kaç saat sonra gelcem, şimdi kokmadan banyuuu yapmam lazım artık.
ben de birazdan gidip yemek yiyimacıktımmm
doğrusuna denk gelmemişsin demek ki daha...o geldiğinde ağızın kilitlenecek,dönüp gitmek isteyeceksin ayakların gitmeyecek.kendin de nedenini bilemeyeceksin...o da öyle olacak.işte o zaman anla ki bu o.nedense erkeklere hayatımın hiç bir anında görmek istemiyorum.Nede olsa hiç biri verdiği sözde duracak biri değil. Gelenleri geldikleri gibi geri postalıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?