Ölümüne Geyik Topiği :-))

aman alan adam seni isteyecek çeyizi napsın. sıkma canını bir maaşınla takside girer düzersin hepsini. hem hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin.

sağol canım benim orası öyle ama incik cincik gözümde büyüyor yav nasıl hepsini hatırlayıp alcam ben

aman alan adam seni isteyecek çeyizi napsın. sıkma canını bir maaşınla takside girer düzersin hepsini. hem hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin.
aynen ööle,çamaşırmakinası ve buzdolabı demirbaş ve evin farzı,gerisi zamanla olur boşver...

sağolunnn kuzucuklarımm flockem bugünden baslıyayım o zman listeye ben yazayım da her ay biraz biraz alayım artık dimi

bende de telaş oldu şincik hay allah..14yıl ne çabuk da geçmiş...daha dün bu benim derdimdi...

sağolunnn kuzucuklarımm flockem bugünden baslıyayım o zman listeye ben yazayım da her ay biraz biraz alayım artık dimi
al koy tabi kenara...sen şimdi beyaz eşya ve elektonikleri gözünde büyütüyon ama inan işin tam tersi küçük mutfak eşyaları nevresimler yastıklar çatal bıçak zart zurt bütün büyük eşyalara basıp geçiyo...

nedense erkeklere hayatımın hiç bir anında görmek istemiyorum.Nede olsa hiç biri verdiği sözde duracak biri değil. Gelenleri geldikleri gibi geri postalıyorum.
doğrusuna denk gelmemişsin demek ki daha...o geldiğinde ağızın kilitlenecek,dönüp gitmek isteyeceksin ayakların gitmeyecek.kendin de nedenini bilemeyeceksin...o da öyle olacak.işte o zaman anla ki bu o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…