Ölümüne Geyik Topiği :-))

doğrusuna denk gelmemişsin demek ki daha...o geldiğinde ağızın kilitlenecek,dönüp gitmek isteyeceksin ayakların gitmeyecek.kendin de nedenini bilemeyeceksin...o da öyle olacak.işte o zaman anla ki bu o.

iyide kimseyle çıkmak istemiyorumki bakıyorum aramızdaki şey arkadaşlık sınırlarını zorlayacak hemen kaçıyorum ordan.Evliliğin esini bile duymaya tahammülüm yok. Çocuklara olan düşkünlüğüm olmasa herhalde asla evlenmem

beynelminelim sen yalnız mı yasıyorsun ailenle mi mrk ettim benim teyzemde öyle çünkü çalışan yalnız yaşayan bir bayan doğru insan da çıkmayınca ona bakmak için mi evlenicem ben diyor

bu sebeple evlenilmez zaten,benim kişisel inancıma göre allah her bir kulunu çok sevdiği için ona hayatı boyunca güzel sürprizler yapar,demek ki senin için çok özenli birşey seçmiş ki sen bunu hala beklemek zorundasın...bakalım hele yarınlar sana ne getirecek.

Aslında yarınları beklemiyorum canım.Böylede hayatım çok güzel ve sevdiklerimle beraberim bunada şükretmeliyim diye düşünüyorum.

Hayırlısı olsun beynelminelim daha genciz genciz bakalım neler olcak hayatımızda görüşürüz flockem hoşgeldin sweddym annamm hepsini bir arada yazdım

Aslında yarınları beklemiyorum canım.Böylede hayatım çok güzel ve sevdiklerimle beraberim bunada şükretmeliyim diye düşünüyorum.
doğru...hayatımızı çalan iki hırsız vardır,biri geçmişe duyduğumuz özlem ve pişmanlıklarımız diğeri de geleceğe duyduğumuz beklentilerimiz...bugünü yaşa ve yarının sürprizine hazırlıklı ol sadece...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…