yokk canım silinmez diye biliyorum ben ama :44:
baız yerlerde siliniyor
yauf ben yazarken millet susuyor ben işe bakarken millet yazı annamadım gitti
ayy kızma hayatımmsinirlerim bozuldu ya 2 dakika yerimden kalkamıyorum ben ne zman kalksam ya telefon calar,ya birileri gelir sansıma bak muhasebe mudur aramıs dısardaydı bende lavoboya gıttım dıyor bir sürü kişi aramıs telefonlara çıkmamıssın dedim telsıze aktardım 1 kere caldı onda da alo dedım cwp gelmedi. bütün gün otur otur bunaldım ya:84:
ben zaman zaman sıyırıyorum açmıyorum sonra dönüyorum ne oldu diye :) telefonlarımın yoğun olduğunu ya da toplantı odasına olduğu bildiklerinde gıklarını çıkarmıyorlar. başta benimkilerde öyledi vıdı vıdı alıştırdım sonunda
ben zaman zaman sıyırıyorum açmıyorum sonra dönüyorum ne oldu diye :) telefonlarımın yoğun olduğunu ya da toplantı odasına olduğu bildiklerinde gıklarını çıkarmıyorlar. başta benimkilerde öyledi vıdı vıdı alıştırdım sonunda
hayatım ben bugün erken kaçıyorum kızlara selam söyle akşam yokum
canımsın ya,aciip motive ediyon.aldık bakalım nikotin bantlarını ama arada bi strese giriyom yarın içmicam diye bu yüzden bugün 1.5 paketi bitirdim...son ya,elimdeki paketler ziyan olmasın hesabı
ay parola kusura bakma eşimin arayası tuttu....bendende. bi bakim dedim
inşallah...bunu derken bile bak gene bi tane yaktım...kelebek ne olcak benim bu halim?tabe tabe ziyan olmasın israf haramdır
allah senin iiliğini güzelliğini versin tez zamanda bırakasun cigarayuuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?