geçmiş olsun canım ya...
haydi iii geceler sana o vakit görüşürü genem.Ben kaçıyorum hanımlar, kendinize iyi bakın, tadınmaz yenmez rüyalar görün.
düne göre benim ii şu an,hala gönderirken kasıyo ama dün arada kopuyordu da...:84:
susmak istemiyom da cu pc ya da net beni çıldırtacak az sonna
mağdurum da mağduruuummmmm:84:
nası cesaret ettin da?Teşekkürüs ederim korktum önce ama çok canım acımadı kendim vurdum...
zincir atıyo bazen önümde yuvarlanıyolar toparlayamıyom bi türlüee flockem çakralardan naber hatırlat dediydin hatırlattım gariii
nası cesaret ettin da?
burdan kaynaklanıyo diyecem,hevuk gayet ii diyo...
kız iğne kırılabilirdi,hava enjekte edebilirdin ii başına bişey gelmedi allah korumuş valla...bu arada sigara senin için ii değil be gulüm,bıraksana sen de...gel yarın birlikte bırakak.Ben cesur gözü pek bi bayanım kapıyı kitledim kapının önünde çocuk ordusu yengemler..(Bilmiyo kimse tüp bebek yaptığımı bu arada)Gobegen 3 parnak altından vuruluyomuş elimi tuttum o panikle önce elime sonra göbeğime batırdım enjekte ettim çantama attım herşeyi kapıyı açtım..Meraklı bakışlarada ped deiştim yalanı Bi orduyla dolandım annemde ..2 yengem 2 ablam annem 6 çocuk nereye gitsem peşimde..Bakkala sigara almaya gittim arkama bi döndüm 6 ördek yavrusu peşimde ..Gelirkende hepsi bi taftan agıt yaktı komşular kapıya döküldü 5 çocuk hevuk hala teyze nidaları ile gitmeeeeeee diye bacagıma yapıştı çığlıl çığlığa..Başım çok feci agırıyo..
ben geldim iyi geceler hatunlar
enem enem kelebeğe bakın hele!
ben geldim iyi geceler hatunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?