sende var ya...hepten yannış profil çizdin ha!yok canım,günde 1 paket sigara içiyom,bi kupam var kova misali onunla günde 4-5fincan filtre kahve içerim bırak yeşil çayı,normalini bilem pek içmem...Flocke sen sigara mı içiyodun yahu? Ben nedense seni koyu yeşilaycı sandımdıPis pis sigara dumanı kokuyiii.
bak,yeşilayını da yeşilçay olarak okumuşum...Flocke sen sigara mı içiyodun yahu? Ben nedense seni koyu yeşilaycı sandımdıPis pis sigara dumanı kokuyiii.
sende var ya...hepten yannış profil çizdin ha!yok canım,günde 1 paket sigara içiyom,bi kupam var kova misali onunla günde 4-5fincan filtre kahve içerim bırak yeşil çayı,normalini bilem pek içmem...
al benden de o kadar.elk.'yı hızlandırmak için pedal mı çevirsem acep diye düşünüyodum demek netten kaynaklanıyo,ve hatta burdan.uff hemide ne yoğun geçti bi bilsen evde oturmaya alışınca dışarıda sersemlediimm
ya bu arada benim nette problem var bi msj göndereim diyom dklarca gitmiyo kapatıp açmam gerekio anlauamadım gariii
hevuk-can hoşgelmişsen....nirelerdesin gari?
bak,yeşilayını da yeşilçay olarak okumuşum...
Burdayım hayatım hastaneye gittim erkenden kalktım bi arkadaş vardı siteden ona da uğrayayım diye uğradım..Sonrada ablama ordan Anneme geçtim yeni geldim..Gobogemden iğne vurlucam bugün vuruldum Öyle yani savaş halindeyim..
ne imaj çizermişim beeeValla ya, çuvallaya çuvallaya bi hal oldum.Niye oluyo bunnar biliyo n mu? Ben senin tarzını çok sevdiğim bi teyzem var, annemin kardeşi yani bildiğin teyze...Ona benzettim..Onda ne varsa sen ossun sanıyoM.hAtta şu an görüntünü kısa boylu, kaşları frida kahlo misali ortada birleşmiş bi hatun geliyo gözümün önüne.DALYAN GİBİYİM AYRICA sarışınım de, ben bi çuval daha beğenem kendime.
al benden de o kadar.elk.'yı hızlandırmak için pedal mı çevirsem acep diye düşünüyodum demek netten kaynaklanıyo,ve hatta burdan.
Burdayım hayatım hastaneye gittim erkenden kalktım bi arkadaş vardı siteden ona da uğrayayım diye uğradım..Sonrada ablama ordan Anneme geçtim yeni geldim..Gobogemden iğne vurlucam bugün vuruldum Öyle yani savaş halindeyim..
geçmiş olsun canım ya...Burdayım hayatım hastaneye gittim erkenden kalktım bi arkadaş vardı siteden ona da uğrayayım diye uğradım..Sonrada ablama ordan Anneme geçtim yeni geldim..Gobogemden iğne vurlucam bugün vuruldum Öyle yani savaş halindeyim..
çok sinir bi durum ama yaaaaa:84::84::84:
hoşgeldin cancağızım nasıssın bakem , ablan nasıl iidir o geceden sonna bi daha konuşamadık merak ettim seni..bu arada bebiş için mi vuruluyon göbeğinden annamadım ben onu..:26:
bizim ekşınlar zati hiç bitmez anlıyom seni...Çok yorucu bi gündü önce zar zor eşim uyandırdı sonra üstmü giyerken kavga ettim (erken kalkma sendromu)Sonra Bi magazaya ugradık arkadaşın bebeğine kıyafet aldık eşimle eşim çok pis baktı bana 100LİRA tuttu söylendi hastaneye gidene kadar Her gördüğünü alıyon diye..Sonra çiçekte alcaz dedim hastanenin oratya geldik çiçekçi yok olmuş kapalı 1 saat bekledik banane alcaz şimdi gelir diye diye omzuna attı beni uzaklaştırdı çiçekçinin camına yapışmıştım tuvalettedir belki çıkar diye...Nese sonna hallettik ablama sonna anneme geldik sonra havada uçan 6 ufaklıktan başka bişey hatırlamıyorum hepsine uçmayı ögrettim deli ettiler beni... YAKASINDAN TUTTUĞUMU FIRLATTIM DAHA ÇOK HİKAYELER VAR BUGÜNDE AMA UZUN OLİYİİ...THE END
kelebek mesajını taş tablete yazıp fırlatmayı mı planlıyon sustun kaldın ööle!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?