Ölümüne Geyik Topiği :-))

hımmmm onu bilelimde abiye rezil olmayalım sonna seni buralara göndermez kötü hareketler teşvik ediyonuz diye daha yeni bi konuya girdim kk da tam 45 ziyaretcisi vardı şu saatte
hangi konuymuş kıs o bizim diğer topicteki rekorumuzu kırmış desene..

maltepe carrefour mu...?az dolanmadım oralarda...

aaahhh ahhh bende 4-5 ay önce ordaydııımm ne güsel gezdiydik kocişimlee

aklıma geldide laptoplar şarjlı değil mi benimki elektirik gitsede çalışiiiii

ben kocama burdan herüf de dediiim kabile reisi de yaptııım.kaynanamın resmini de koyarım diyom....hatta ve hatta en kısa vakitte kendi resmimi de koycaaaam.sen lig tv'ni izleye duuur!
bu da dikkat çekmesi için::92::92::92::92::92::92::92:

ya gülmekten yazamiyorum...o olay nasil olduki..öyle bir smile isareti varmi burda?

parola buda don versiyonu

ayyyy inanmiyorummm ben bunu bayrak niyetine bir kac kez yazmistiim, bittim ben bittimm
inanki sen don diyince dikkatli baktim öyle farkettim...bu isareti yolladigim arkadaslardan özür diliyom

Son düzenleme:
uykum var muhabbetiniz daha sürer mi kuzular ona göre yatacmda:120:

ayyyy inanmiyorummm ben bunu bayrak niyetine bir kac kez yazmistiim, bittim ben bittimm
inanki sen don diyince dikkatli baktim öyle farkettim...bu isareti yolladigim arkadaslardan özür diliyom

Hahahahah sapıklara bi ülke kutmak lazım bayraklarıda bu ..Kendi kendilerine ne yaparlarsa yapsınlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…