hangi konuymuş kıs o bizim diğer topicteki rekorumuzu kırmış desene..hımmmm onu bilelimde abiye rezil olmayalım sonna seni buralara göndermez kötü hareketler teşvik ediyonuz diye daha yeni bi konuya girdim kk da tam 45 ziyaretcisi vardı şu saatte
maltepe carrefour mu...?az dolanmadım oralarda...
tık tık yazarak sorar artık ev sahibi kahvelerinizi nası alırsınız diye...bi de hararetli yazışırken elk. gidiverirse düşün hele,herkes kafasını hindi gibi kaldırıp şimdi ne etces diye birbirine bakakalır!
Bakıyolar flocke bence pekte güvenme..geçen bende mutfakta bişey hazılıyodum eşim bana bagırıyo hevukkk sana biri bilgisayarda südyen sallıyone bakıyosun be dedim napıyım bişey sallanıyodu benimde dikkatimi çekti dedi..
hangi konuymuş kıs o bizim diğer topicteki rekorumuzu kırmış desene..
ya gülmekten yazamiyorum...o olay nasil olduki..öyle bir smile isareti varmi burda?
aklıma geldide laptoplar şarjlı değil mi benimki elektirik gitsede çalışiiiii
aklıma geldide laptoplar şarjlı değil mi benimki elektirik gitsede çalışiiiii
Kız sende ne mubarek kadınsı evliya çelebi gibi..Evet orda biliyon demek gelsene bana evim ore çok yakın geldiğin zaman ugra hakkaten.
laptop çalıştı neti nerden bulucizzz kuzum herkesde varmı kine vınnnnn
parola buda don versiyonu
kelebeğim,orda mı yaşıyordun gari?
adam trans...tık yok!
ayyyy inanmiyorummm ben bunu bayrak niyetine bir kac kez yazmistiim, bittim ben bittimm
inanki sen don diyince dikkatli baktim öyle farkettim...bu isareti yolladigim arkadaslardan özür diliyom
ii etmişsiniz gari,memleketim uçsuz bucaksızdır benim....gez gez bitmez.yok cnm ya eşimin tyzsi kartal maltepe arası bi yerde oturuyo bizde düğüne gitmiştik hazır gitmişen istanbuldaki avmleri keşfe çıkalım dedik de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?