hevuk sanada doğuruversin gari ben büyüğe flockemin kızını küçüğede hevukcanımınkini aldımm ben bi kıs doğurursam verebilirim sana ama :82:
parolamı bekle dicem ama o daha evlencekte doğurcekte ....
ay göz önüme geldi,hepimiz bi salonda toplanıyos,optik reklamı yapan çanta vari torbalardan dantellerimiz yerine laptopları çıkarıyos.kimse konuşmuyo herkes yazışıyo...tamam arkadaslar akrabalik baglarida böylelikle kurulacak yabanciya gitmesinler cocuklar... bizde laptoplari elimize alir, hem kisir yer, hemde kk dan yazariz
ay göz önüme geldi,hepimiz bi salonda toplanıyos,optik reklamı yapan çanta vari torbalardan dantellerimiz yerine laptopları çıkarıyos.kimse konuşmuyo herkes yazışıyo...
kız arkada oturuyo o...fırsat olsa niye koymiim?ekran ona dönük...yaaa flockem sıra sende koy şu benim gelinle ikinizin resmini hemencik kaldırıverirsin kociş görmez olmamı hem yassaklar delinmek için deilmidir zatiii
tık tık yazarak sorar artık ev sahibi kahvelerinizi nası alırsınız diye...hahahhaha ay koptum yaaa hayal etsi bile çok komikkk
anam benim herife yaptıklarımı da mı okudu yane:78:kız arkada oturuyo o...fırsat olsa niye koymiim?ekran ona dönük...
Evet ya flocke bize resmini göster anacım çatladım kız..Koymazsanda kime benziyon ünlülerden öyle hayal edek bari..
kız hiç düşünmedim gari kime benzediğimi...hay allah...çok gizem yapmış gibi oluyom biliyom ama çitten kimseye benzetemedim kendimi...Evet ya flocke bize resmini göster anacım çatladım kız..Koymazsanda kime benziyon ünlülerden öyle hayal edek bari..
ikiz çok zordur be parolam...ben bi tene bi tene yaptım da genem de koptum arada hayattan...
tık tık yazarak sorar artık ev sahibi kahvelerinizi nası alırsınız diye...bi de hararetli yazışırken elk. Gidiverirse düşün hele,herkes kafasını hindi gibi kaldırıp şimdi ne etces diye birbirine bakakalır!
tık tık yazarak sorar artık ev sahibi kahvelerinizi nası alırsınız diye...bi de hararetli yazışırken elk. gidiverirse düşün hele,herkes kafasını hindi gibi kaldırıp şimdi ne etces diye birbirine bakakalır!
yok be,o lig tv ile meşgul.bakmaz buraya rahat ol...anam benim herife yaptıklarımı da mı okudu yane:78:
hahhahahah geçen gün arkadaşımla carrefura gittik yürüyen merdivenler durdu aaa şimdi naaapcaz demesiyle öldüm gülmekten ya okadar güldümki o aklıma geldi bunu yazınca.....bide şantaj yaptı kimseye söyle bak sana bunu yaparım şunu yaparım die..
tık tık yazarak sorar artık ev sahibi kahvelerinizi nası alırsınız diye...bi de hararetli yazışırken elk. gidiverirse düşün hele,herkes kafasını hindi gibi kaldırıp şimdi ne etces diye birbirine bakakalır!
yok be,o lig tv ile meşgul.bakmaz buraya rahat ol...
maltepe carrefour mu...?az dolanmadım oralarda...hahhahahah geçen gün arkadaşımla carrefura gittik yürüyen merdivenler durdu aaa şimdi naaapcaz demesiyle öldüm gülmekten ya okadar güldümki o aklıma geldi bunu yazınca.....bide şantaj yaptı kimseye söyle bak sana bunu yaparım şunu yaparım die..
yok be,o lig tv ile meşgul.bakmaz buraya rahat ol...
bak şimdi....izle:Bakıyolar flocke bence pekte güvenme..geçen bende mutfakta bişey hazılıyodum eşim bana bagırıyo hevukkk sana biri bilgisayarda südyen sallıyone bakıyosun be dedim napıyım bişey sallanıyodu benimde dikkatimi çekti dedi..
maltepe carrefour mu...?az dolanmadım oralarda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?