Ölümüne Geyik Topiği :-))

ben caktirmadan tüyeyim burdan

tamam arkadaslar akrabalik baglarida böylelikle kurulacak yabanciya gitmesinler cocuklar... bizde laptoplari elimize alir, hem kisir yer, hemde kk dan yazariz
ay göz önüme geldi,hepimiz bi salonda toplanıyos,optik reklamı yapan çanta vari torbalardan dantellerimiz yerine laptopları çıkarıyos.kimse konuşmuyo herkes yazışıyo...

yaaa flockem sıra sende koy şu benim gelinle ikinizin resmini hemencik kaldırıverirsin kociş görmez olmamı hem yassaklar delinmek için deilmidir zatiii

ay göz önüme geldi,hepimiz bi salonda toplanıyos,optik reklamı yapan çanta vari torbalardan dantellerimiz yerine laptopları çıkarıyos.kimse konuşmuyo herkes yazışıyo...

hahahhaha ay koptum yaaa hayal etsi bile çok komikkk

Evet ya flocke bize resmini göster anacım çatladım kız..Koymazsanda kime benziyon ünlülerden öyle hayal edek bari..

hahahhaha ay koptum yaaa hayal etsi bile çok komikkk
tık tık yazarak sorar artık ev sahibi kahvelerinizi nası alırsınız diye...bi de hararetli yazışırken elk. gidiverirse düşün hele,herkes kafasını hindi gibi kaldırıp şimdi ne etces diye birbirine bakakalır!

Evet ya flocke bize resmini göster anacım çatladım kız..Koymazsanda kime benziyon ünlülerden öyle hayal edek bari..
kız hiç düşünmedim gari kime benzediğimi...hay allah...çok gizem yapmış gibi oluyom biliyom ama çitten kimseye benzetemedim kendimi...

hahhahahah geçen gün arkadaşımla carrefura gittik yürüyen merdivenler durdu aaa şimdi naaapcaz demesiyle öldüm gülmekten ya okadar güldümki o aklıma geldi bunu yazınca.....bide şantaj yaptı kimseye söyle bak sana bunu yaparım şunu yaparım die..

ayyyyyy vala öle olur ah burcu ahhhh sende olacadın da o beni çatlattıydı geyik için bende onu çatlatıcam zabanan

ne yapalim laptoplari toplar evlerimize dagiliriz

yok be,o lig tv ile meşgul.bakmaz buraya rahat ol...

hımmmm onu bilelimde abiye rezil olmayalım sonna seni buralara göndermez kötü hareketler teşvik ediyonuz diye daha yeni bi konuya girdim kk da tam 45 ziyaretcisi vardı şu saatte

maltepe carrefour mu...?az dolanmadım oralarda...

yok be,o lig tv ile meşgul.bakmaz buraya rahat ol...

Bakıyolar flocke bence pekte güvenme..geçen bende mutfakta bişey hazılıyodum eşim bana bagırıyo hevukkk sana biri bilgisayarda südyen sallıyo ne bakıyosun be dedim napıyım bişey sallanıyodu benimde dikkatimi çekti dedi..

bak şimdi....izle:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…