zuhaaaaa heç güleceğim yoktu
içince ortalığın düzelmesini bekliyosan yanılıyon gari...keşke bu meretin ööle bi özelliği olsa,bi yaksan herşey mükemmelleşse...
olmaz parolam olmazzzzzz ben hevuku ilk gördümde düşündüğdüm onu hem benim iki oğlum hazırda var kızı ossun ben alıcam sen gari ikinciye talip oluver
gel biz dünür olalım da elalem iki uç vakayı bi arada görsün...senin kızın bende benim oğlum da sende zorluk çekmez hemide...Ben size 2 tane doğururum kız dua edin ikiz olsun inşallah veririm size kızlarımı...
Ben size 2 tane doğururum kız dua edin ikiz olsun inşallah veririm size kızlarımı...
olmaz parolam olmazzzzzz ben hevuku ilk gördümde düşündüğdüm onu hem benim iki oğlum hazırda var kızı ossun ben alıcam sen gari ikinciye talip oluver
hadi hayirli olsun...sagolasin hevugum...insallah canim, artik ben 3.ye 4 ye bakarim hevukcanHastane işlerini sormuştun ya canım tüp bebeğe başladım ben göbegimden iğne vurdum bugün..Olsunda veririm inşallah oğluna senden iyi kaynanamı bulcam hayal ederek herşeyi gerçekleştiriyon...Güzelliğini bilmem ama babasını ahlakıyla yetişirse kişiliğini alırsa süper bi gelin olur...
hevuuuk,kocan seni el üstünde tutsun emi...çok güzelsin.
gel biz dünür olalım da elalem iki uç vakayı bi arada görsün...senin kızın bende benim oğlum da sende zorluk çekmez hemide...
deli deliyi görünce aba altına sopasını saklarmış...bakalım hanginiz baskın gelir?hevuk sen şanslısın oğlum sessizdir...kabul tatlımmm ama bende delüyümdür accuk
gel biz dünür olalım da elalem iki uç vakayı bi arada görsün...senin kızın bende benim oğlum da sende zorluk çekmez hemide...
aminnnnnn sana okadar dua ettim ki
Allah razı olsun inşallah biri bu cümleyi kurunca yüzümde acayip bi gülümseme oluyo..İnşallah Rabbimde senin isdegiğn bütün güzellikleri versin sana
ühüüüü benim oğlanada bi kız lazım
ikiz çok zordur be parolam...ben bi tene bi tene yaptım da genem de koptum arada hayattan...nikah salonuna oglum girip hayiiir bu nikah olamaz, onu ben seviyorum derse görürsün flockem
istiyorsan insallah ikiz olur, hem senin ilk cocugun erkek olucak hevuk, artik ikizi kiz olur...neyse imgeleme yapip sana ikiz cocuk isteyelim bari...insallah bakmasi kolay olur ya, ikiz cocuk bende severim ama bakmasi zor diyorlar:97:
ühüüüü benim oğlanada bi kız lazım
tamam arkadaslar akrabalik baglarida böylelikle kurulacak yabanciya gitmesinler cocuklar... bizde laptoplari elimize alir, hem kisir yer, hemde kk dan yazarizühüüüü benim oğlanada bi kız lazım
nikah salonuna oglum girip hayiiir bu nikah olamaz, onu ben seviyorum derse görürsün flockem
istiyorsan insallah ikiz olur, hem senin ilk cocugun erkek olucak hevuk, artik ikizi kiz olur...neyse imgeleme yapip sana ikiz cocuk isteyelim bari...insallah bakmasi kolay olur ya, ikiz cocuk bende severim ama bakmasi zor diyorlar:97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?