Ölümüne Geyik Topiği :-))

zuhaaaaa heç güleceğim yoktu

ev kız orası köy evi bayram sabahı arıyorum bende de kntürüm olmuyoki hemen bitiyo..severim kaynanamı babası eşimin içki içer eşim namazlı niyazlıdır..annesi çok fedakar bi kadın 8 çocugunu marul satarak üniverste okutmuş çok çalışkan bi kadın maşallah çokta düşünceli bi anne evlatları için çok fedakarlık yapmış

içince ortalığın düzelmesini bekliyosan yanılıyon gari...keşke bu meretin ööle bi özelliği olsa,bi yaksan herşey mükemmelleşse...

öyle tabi cigara iç haytı pörfekleştir pöfffffffffff koca bi saçma

olmaz parolam olmazzzzzz ben hevuku ilk gördümde düşündüğdüm onu hem benim iki oğlum hazırda var kızı ossun ben alıcam sen gari ikinciye talip oluver

Ben size 2 tane doğururum kız dua edin ikiz olsun inşallah veririm size kızlarımı...

Ben size 2 tane doğururum kız dua edin ikiz olsun inşallah veririm size kızlarımı...
gel biz dünür olalım da elalem iki uç vakayı bi arada görsün...senin kızın bende benim oğlum da sende zorluk çekmez hemide...

olmaz parolam olmazzzzzz ben hevuku ilk gördümde düşündüğdüm onu hem benim iki oğlum hazırda var kızı ossun ben alıcam sen gari ikinciye talip oluver
ohoo ben daha evlenecemde cocuk olucakta tamam kelebek ben aradan cekiliyom:92:

hadi hayirli olsun...sagolasin hevugum...insallah canim, artik ben 3.ye 4 ye bakarim hevukcan ortada cocuk mocuk yok

sweedy hem gecikti diye üzülüyordun, hemde iceri almadin, sigara degil seni puro paklar
flocke sigarayi birakiyormus, beraber biraksaniza ne isiniz var sigarayla anlamiyorum, cildi bozuyor benden söylemesi

kelebeğim senle de dünür oluruz ama kızım sana çektirir kabul mü?

gel biz dünür olalım da elalem iki uç vakayı bi arada görsün...senin kızın bende benim oğlum da sende zorluk çekmez hemide...

Ay hiç hayal edemiyorum hahah süper çift olurlar kesinnn zoerluk çekmeyiz bizde kör topal yolda didişe dişe yürürüz birlikte ham didişir hem güleriz...

nikah salonuna oglum girip hayiiir bu nikah olamaz, onu ben seviyorum derse görürsün flockem

istiyorsan insallah ikiz olur, hem senin ilk cocugun erkek olucak hevuk, artik ikizi kiz olur...neyse imgeleme yapip sana ikiz cocuk isteyelim bari...insallah bakmasi kolay olur ya, ikiz cocuk bende severim ama bakmasi zor diyorlar:97:

ikiz çok zordur be parolam...ben bi tene bi tene yaptım da genem de koptum arada hayattan...

ühüüüü benim oğlanada bi kız lazım

hevuk sanada doğuruversin gari ben büyüğe flockemin kızını küçüğede hevukcanımınkini aldımm ben bi kıs doğurursam verebilirim sana ama :82:

parolamı bekle dicem ama o daha evlencekte doğurcekte ....

Olsun ya her güzelliğin bi zor tarafı olur ben severim çocukları bakarım inşallah olmazsa kaynanama gönderirim onuda okutur yollar...Öyle diyo bi çocuğumuz eksik dogur bana yolla ben bakim diyo o sanıyoki istemiyorum çocuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…