Ölümüne Geyik Topiği :-))

Okadar bariz belli oluyorlarkii...Geçende bi konuda flockeyle aynı fikirdeydik özleden yazıştık benimde kaçmaz bu kişiler ve konular hatta forumda çok travesti var...

hade herkese ii geceler huzurlu uykular canlarrrr grşrz

hevukcan sen çıkmıyonmu gariii sabah erken kalktıydın sen bu kadar uykusuzluğa nası dayncannn hade gel seni de bırakak yatağanaaa

Nie güldün kız okadar ki :44: yannış bişimi yazdımki Bugün erken kalkma sendromumu yaşıyom arada garip şeyler çıkıyo...

ben o sendromu hıc yasayamadım... ne yattıgım bellı ne kalktıgım yarasa gıbı oldm

Nie şaşırdınki ben kartal da oturuyodum sahilde çok görürdüm onları arkasında ekmek kuyruğu süper arabalar ..Hergün görüyodum..Ablamında arkadaşı vardı işyerinden gay benim kocama askıntı oldu ..Bu travestilerde polisi görünce piknik yapanların yanına koşarlardı konuşurdular bazen hep dinlerdimmm 1 kelimeden bile çıkarabiliyorum..

ben o sendromu hıc yasayamadım... ne yattıgım bellı ne kalktıgım yarasa gıbı oldm

Benim adımıda vampir koymuştu eşim gece ayakta gündüzde yatakta uyuyorum geç saate kadar sonna..Hayatım karman çorman oldu düzene sokiyim dedim..Eee sen uyumuyomusun hiçki zor ama öylede çok zor hemde..

hade herkese ii geceler huzurlu uykular canlarrrr grşrz

hevukcan sen çıkmıyonmu gariii sabah erken kalktıydın sen bu kadar uykusuzluğa nası dayncannn hade gel seni de bırakak yatağanaaa

Çıkıyom bacım bende gözlerim uykum var yoruldum bide ...

Iiiii geceler kızlar bayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy vıııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnn

Benim adımıda vampir koymuştu eşim gece ayakta gündüzde yatakta uyuyorum geç saate kadar sonna..Hayatım karman çorman oldu düzene sokiyim dedim..Eee sen uyumuyomusun hiçki zor ama öylede çok zor hemde..

ben vardıyalı calısıorm esımde ole oglen kalkıp kahvaltı edıorz ben 16:30 da ıse aksam 6 da o da ıse .. gece 12 de ben eve o gece 2 de eve sona sabaha kdr otururous

Son düzenleyen: Moderatör:
günaydın arkadaşlar....beynel-can genem sen açtın tükkanı burcu bak çok kaytarmaya başladın son zamanlarda,fark etmedim sanma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…