Okadar bariz belli oluyorlarkii...Geçende bi konuda flockeyle aynı fikirdeydik özleden yazıştık benimde kaçmaz bu kişiler ve konular hatta forumda çok travesti var...
kelebek hayda bre,çıkak artık.
Okadar bariz belli oluyorlarkii...Geçende bi konuda flockeyle aynı fikirdeydik özleden yazıştık benimde kaçmaz bu kişiler ve konular hatta forumda çok travesti var...
Nie güldün kız okadar ki :44: yannış bişimi yazdımkiBugün erken kalkma sendromumu yaşıyom arada garip şeyler çıkıyo...
ben o sendromu hıc yasayamadım... ne yattıgım bellı ne kalktıgımyarasa gıbı oldm
hade herkese ii geceler huzurlu uykular canlarrrr grşrz
hevukcan sen çıkmıyonmu gariii sabah erken kalktıydın sen bu kadar uykusuzluğa nası dayncannn hade gel seni de bırakak yatağanaaa
Benim adımıda vampir koymuştu eşim gece ayakta gündüzde yatakta uyuyorum geç saate kadar sonna..Hayatım karman çorman oldu düzene sokiyim dedim..Eee sen uyumuyomusun hiçki zor ama öylede çok zor hemde..
ben vardıyalı calısıorm esımde oleoglen kalkıp kahvaltı edıorz ben 16:30 da ıse aksam 6 da o da ıse .. gece 12 de ben eve o gece 2 de eve sona sabaha kdr otururous
günaydınnnn:79::79::79:
günaydın burcu ve mandalina
bugün çok yorgunum ve uykum var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?