Ölümüne Geyik Topiği :-))

annemle kalbini kırdığım içinde üzgünüm
oluyo bazen ööle...insan istemeden bazı şeyler söyleyip sonra pişman olabiliyor....arayıp özür dilesene şimdi? hiç beklemediği bişeydir onun şimdi,hem sen de kendini daha ii hissedersin....

günaydın kızlar.. çok kötüyüm kalbim acıyor erkek arkadasımla ayrıldık.

bitti focke hem de hiç olamıcak saçma sebeplerden evlenme hayali kurduğum insan gitti. iş yerinde bile zor duruyorum çok mutsuzum kalbim acıyor.

bitti focke hem de hiç olamıcak saçma sebeplerden evlenme hayali kurduğum insan gitti. iş yerinde bile zor duruyorum çok mutsuzum kalbim acıyor.
kız daha dün çeyiz hazırlığı hakkında konuşuyorduk...şak diye nası bitti? ay çok şaşırdım valla...

kız daha dün çeyiz hazırlığı hakkında konuşuyorduk...şak diye nası bitti? ay çok şaşırdım valla...

ben bile inanamıyorum zaten.. geri dönmez de biliyorum aşırı inat.inat uğruna bittik işte geri dönüşümüz de yok.

ben bile inanamıyorum zaten.. geri dönmez de biliyorum aşırı inat.inat uğruna bittik işte geri dönüşümüz de yok.
canım kısmetinde o var ise dönecektir zaten inan.ama ikiniz için böylesi belki daha hayırlıdır...inan çok üzüldüm...

canım kısmetinde o var ise dönecektir zaten inan.ama ikiniz için böylesi belki daha hayırlıdır...inan çok üzüldüm...

döner mi ki flocke , seviyosa ne kadar inat olursa olsun kesinlikle kararım net derse desin, döner mi ki gerçekten bir gün. ben çok mrk ediyorum bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…