günaydın arkadaşlar....beynel-can genem sen açtın tükkanı burcu bak çok kaytarmaya başladın son zamanlarda,fark etmedim sanma...
neden temizlik filanmı yaptın
kimle kavga ettin kıs?bilmiyorum ve sabah kavga ettim
kimle kavga ettin kıs?
oluyo bazen ööle...insan istemeden bazı şeyler söyleyip sonra pişman olabiliyor....arayıp özür dilesene şimdi? hiç beklemediği bişeydir onun şimdi,hem sen de kendini daha ii hissedersin....annemle kalbini kırdığım içinde üzgünüm
oluyo bazen ööle...insan istemeden bazı şeyler söyleyip sonra pişman olabiliyor....arayıp özür dilesene şimdi? hiç beklemediği bişeydir onun şimdi,hem sen de kendini daha ii hissedersin....
sen her ne kadar haklı olursan ol,daima anneler kazanır...adil değil biliyom ama ööle!duvara karşı bağırmak gibi bişey....olmaz şimdi özür dilersem bunu her defasında kullanacaktır
ne?nası yani...?bu acı geçer mi ki evlenmek istediğim insan artık yok..
niye be........?günaydın kızlar.. çok kötüyüm kalbim acıyor erkek arkadasımla ayrıldık.
kız daha dün çeyiz hazırlığı hakkında konuşuyorduk...şak diye nası bitti? ay çok şaşırdım valla...bitti focke hem de hiç olamıcak saçma sebeplerden evlenme hayali kurduğum insan gitti. iş yerinde bile zor duruyorum çok mutsuzum kalbim acıyor.
kız daha dün çeyiz hazırlığı hakkında konuşuyorduk...şak diye nası bitti? ay çok şaşırdım valla...
canım kısmetinde o var ise dönecektir zaten inan.ama ikiniz için böylesi belki daha hayırlıdır...inan çok üzüldüm...ben bile inanamıyorum zaten.. geri dönmez de biliyorum aşırı inat.inat uğruna bittik işte geri dönüşümüz de yok.
canım kısmetinde o var ise dönecektir zaten inan.ama ikiniz için böylesi belki daha hayırlıdır...inan çok üzüldüm...
ben bile inanamıyorum zaten.. geri dönmez de biliyorum aşırı inat.inat uğruna bittik işte geri dönüşümüz de yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?