kısmetinde o varsa döner tuğçem...bana hiiiiç yabancı gelmiyo bu durum,bizzat yaşadım.döner mi ki flocke , seviyosa ne kadar inat olursa olsun kesinlikle kararım net derse desin, döner mi ki gerçekten bir gün. ben çok mrk ediyorum bunu
kısmetinde o varsa döner tuğçem...bana hiiiiç yabancı gelmiyo bu durum,bizzat yaşadım.
günaydınnnn:79::79::79:
Günaydın hanımlar nasılsınız
günaydın ahali nerdesiniz ben geç kaldım diyordum millet benden geç geliyor yauf
günaydın arkadaşlar....beynel-can genem sen açtın tükkanı burcu bak çok kaytarmaya başladın son zamanlarda,fark etmedim sanma...
günaydın kızlar.. çok kötüyüm kalbim acıyor erkek arkadasımla ayrıldık.
nikaha dört gün kala ayrılmıştık biz,yüzü dank diye kafasına atmıştım...korkudan da anneme bişey diyemedim.onca milleti nası iptal edecek demi?off flockemm keşke..
sweedy,aldın mı adamı eve geri,yoksam parkta mı sabahladı?burcu dün bi karşılaşamadık nedense içimden sana sarılmak geliiiiii
sweedy,aldın mı adamı eve geri,yoksam parkta mı sabahladı?
nikaha dört gün kala ayrılmıştık biz,yüzü dank diye kafasına atmıştım...korkudan da anneme bişey diyemedim.onca milleti nası iptal edecek demi?
keşke sweedym keçi inadını geçer ondaki inat bu zaman kadar hep ben koştum,aradım şimdi aramıcam ama artık kendine bıraktım onu zaten kararım kesin ve net istemiyorum dedi ama gelene kadar beklerim onu..
süründürdün sonna eve aldın derken bi güzel haşladın bu yüzden deşarj oldun ve rahat uyudun.keyifli olmanın sebebi bu...bi tahmin yürüt şekerim
burcu akrep mi? aynısı bende de var o inadın çok kötü bi huy
inatlaşmalar....ne olcekti işte?
burcu dün bi karşılaşamadık nedense içimden sana sarılmak geliiiiii
süründürdün sonna eve aldın derken bi güzel haşladın bu yüzden deşarj oldun ve rahat uyudun.keyifli olmanın sebebi bu...
hayır canım boğa
boğa burcu şubat doğumlu oluyo demi?hımmmmm 89 da doğum tarihin mi? ona göre bişi dicemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?