Ölümüne Geyik Topiği :-))

döner mi ki flocke , seviyosa ne kadar inat olursa olsun kesinlikle kararım net derse desin, döner mi ki gerçekten bir gün. ben çok mrk ediyorum bunu
kısmetinde o varsa döner tuğçem...bana hiiiiç yabancı gelmiyo bu durum,bizzat yaşadım.

burcum hayatımda gördüğüm en net kararlı en inat ölse inadından aramıyacak biri. ondan çok eminim aramayacağına mantığı her zaman ön planda olan biri. ama gerçekten çok seviyorsa bir ihtimal döner mi mümkün müdür bu? sanki hiç gelmicek gibi geliyor

günaydınnnn:79::79::79:

Günaydın hanımlar nasılsınız

günaydın ahali nerdesiniz ben geç kaldım diyordum millet benden geç geliyor yauf

günaydın arkadaşlar....beynel-can genem sen açtın tükkanı burcu bak çok kaytarmaya başladın son zamanlarda,fark etmedim sanma...

günaydın kızlar.. çok kötüyüm kalbim acıyor erkek arkadasımla ayrıldık.

günaydınlarrrrrrrrr
tuçe üzüldüm bak şimdi ama yazını okuyunca içimden bi ses geri birleşecekler dedi

burcu dün bi karşılaşamadık nedense içimden sana sarılmak geliiiiii

keşke sweedym keçi inadını geçer ondaki inat bu zaman kadar hep ben koştum,aradım şimdi aramıcam ama artık kendine bıraktım onu zaten kararım kesin ve net istemiyorum dedi ama gelene kadar beklerim onu..

keşke sweedym keçi inadını geçer ondaki inat bu zaman kadar hep ben koştum,aradım şimdi aramıcam ama artık kendine bıraktım onu zaten kararım kesin ve net istemiyorum dedi ama gelene kadar beklerim onu..

burcu akrep mi? aynısı bende de var o inadın çok kötü bi huy

tuğçe benimkide gördüğüm en inat insan ki bizde nikaha bi hafta kala acayip kavga ettik ayrılcaktm ama barıştıkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…